Tényleg igaz, hogy az Avonban rossz termékek vannak?
Mondta tesom hogy Clearskin arcápolót onnan ne rendeljek,mert nagyon sz*r!!!!!és mondta h csak a festékei jók..és rendeljek az oriflameből..
Ez igaz hogy nem ér semmit a Clearskin?
háát nálam elég sok Avonos cucc "bemondta az unalmast":D aza csillógós szempillaspirál sz@rt se ér nem is csillog:S az illatosított tusfürődjüktől kiütéses lettem:S:S
avonból már csak szemcerkát alapozót meg intimlemosót rendelek mást nem:D
18:11
nekem is van csillogós szempillaspirálom és tényleg sz*rt sem ér :S azért napfényben kicsit látszik, hogy csillog, szóval majd nyáron fogom használni :D
amúgy a többi termékkel nincs bajom. van testápolóm, az nagyon jó. meg nagyon szeretem ezeket a Color trend-es sminkcuccokat, azok is jók. avonos samponom is van, és hajvégápoló szérumom, amivel nagyon meg vagyok elégedve.
és a testpermeteket is szeretem.
van amikor ki lehet fogni nagyon jó akciókat, de amúgy sem olyan drágák ezek a termékek...
A fiaimnak vettem Clearskin termékeket,lemosót , tonikot és ecsetelőt, mert nagyon pattanásos volt a bőrük. Eléggé nehezen vettem rá őket, hogy használják, de bevált, segített a problémákon.
Én a holt tengeri illetve shea vajas termékeiket valamint a SSS fürdőolajat használom, nekem beváltak.
Az arckrémekből többfélét is próbáltam, valahogy egyik sem jött be.
nekem van sminkem is. mind bejött. bár volt már olyan, hogy nem úgy nézett ki a szín rajtam, mint a képen. de ez még nem olyan nagy baj, mert épp kis különbség volt. krémek nekem pl. bejöttem. 2 in 1 sampon-balzsam 3 napig "tart" 3 nap és hajmosás. wu2-vel (nem avonos a wu2!!) 4-5 nap. szemcerkám nagyon jó, azt máshonnan nem is rendelnék semmi esetre sem. parfümöm is van egypár, nekem tetszenek :) testápoló az epilálás után jön jól, hűsít =) én meg vagyok elégedve vele. bár lehet kipróbálom a "she"-t, mert azt mondják h. az tökéletes :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!