Miért mondja ezt apa?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és a Mikulástól(vgyis anyától) katam egy kékeszöld színű körömlakkot. Amikor reggel apa meglátott, teljesen kiakadt. Olaynokat mondott, hogy az ő lányából hogy csinálhat ilyet. Pedig semmilyen sminket nem használok, normálisan öltözködöm, a jegyeim is jók. Nem értem mi baja van.

És ez nekem nagyon rosszul esett, ha próbálom vele megbeszélni hogy most ez akkor miért mondta, egyszerűen otthagy.

Miért csinálja ezt?

2015. dec. 8. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
A szuloknek mindig nehez feldolgozni, foleg ha nincs nagyobb tesod, hogy az o kicsi gyerekuk megnott
2015. dec. 8. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:

majd megszokja, addig hagyjad (és próbáld meg nem magadra venni)

a lényeg, hogy anyukád nem szól érte

amúgy szerintem ez mondhatni normális, mikor én kezdtem el sminkelni (csak enyhén), egy darabig kaptam otthon a fura beszólásokat, de aztán megszokták

2015. dec. 8. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem értem az ilyen szülőket, nem felborotvált, kékre festett hajjal és 10 piercinggel mentél haza.. hagyd, majd elmúlik nála.
2015. dec. 8. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt hagyd a szüleidre, az ő vitájuk. Majd rendezik egymás között. Inkább anyukáddal próbálj beszélni, főleg ha apukád elzárkózik.

Amúgy meg ha eddig nem igen festegetted a körmöd, akkor talán ne azzal kezd apád szoktatását, hogy kékre mázolt körmökkel jelensz meg, főleg tanítási napon. Idővel majd túlteszi magát rajta. :)

2015. dec. 8. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
az enyémek is a szívükhöz kaptak amikor elkezdtem festeni a körmeimet. aztán az évek során hozzászoktak.
2015. dec. 8. 22:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Eddig is fstettem már a kötmeimet csak eddig mindig színtelenre. Ma majd próbálok beszélni apával.
2015. dec. 9. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!