Köldök pc-t akarok csinaltatni, de mindenki azt mondja, hogy a kicsit teltebbeknek nem áll jól! Nem vagyok kövér csak kicsit teltebb! Véleményt szeretnék kérni, hogy jól állna e? Ha megycsináltattam, akkor hogy ápoljam a sebet?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!2013. ápr. 16. 19:36
1/7 anonim válasza:
Egy telt lányon inkább nevetséges, már bocsánat. Ez lapos, izmosabb hason mutat jól, neked gondolom nincs olyan, szóval nem kéne rá felhívni a figyelmet ezzel. De persze lefogyni le lehet, aztán csináltathatsz piercinget, ha akarsz.
2/7 anonim válasza:
Lapos hassal.
Kezelni Octenisepttel kell(fertőtlenítő spray).
3/7 anonim válasza:
Szerintem a köldök piercing csak lapos hason áll jól. A kicsi husi sem szép hozzá.
4/7 anonim válasza:
Megértelek, énis teltebb vagyok egy kicsivel. Magamból kiindulva én se csináltatnám meg.
Ez nem azt jelenti hogy kövérek vagyunk ;) csak nekünk tuti nem állna jól. Szerintem keress egy másik helyet mondjuk szemöldök, orr vagy ilyenek ahol tuti jóláll :)
5/7 anonim válasza:
piercerként dolgozom, sok teltebb lánynak csináltam már köldökpiercinget, szerintem van egy határ amíg nem gáz, sőt, nagyon soknak kimondottan jobban is állt, mint a vékonyaknak. egyéniség kell hozzá. nyilván akin van 20 kiló felesleg azon nem a legesztétikusabb, de egy formás telt lányon igenis lehet szép.
6/7 anonim válasza:
Figyelj, nekem a köldökpiercing akárkin nagyon gázul és közönségesen néz ki. De ez csak az én véleményem. Ha akarsz köldökpiercinget, nem értem, miért ne csináltathatnál. A te tested, magadnak csinálnád, kit érdekel, másnak tetszik-e vagy nem? Kit érdekel, vadidegenek mit gondolnak a TE testedről? Nem kell neked mindenki véleménye szerint szépnek lenned, mert úgysem tudsz. Ha Neked tetszik, akarod, akkor csináltasd meg. Te pénzed, te tested, senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz velük.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek!
2013. ápr. 23. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!