Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok arról ha egy 13...

Mit gondoltok arról ha egy 13 éves lány úgy festi magát mint a "nagyok"?

Figyelt kérdés
Néhány osztálytársam (13 évesek) már naponta raknak be műszempillákat, egy kiló alapozó ( már amelyik) és még a szemöldöküket is kifestik.. de van aki csak mindennap alapozózik. Ti mit gondoltok erről?

2015. nov. 10. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
alapozozozozik ilyen szo nincs is
2015. nov. 10. 19:08
 2/10 A kérdező kommentje:
akkor úgy írom, hogy alapozót ken a fejére. Ilyen már van?
2015. nov. 10. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt h ha szolidan sminkeli magat azzal semmi bajom de ha egy kilot ken magara az mar undorito sztem.
2015. nov. 10. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban a maximum smink egy kis szempillaspirál és szájfény. Vagy még az se. Oké, pattanások meg minden, de egy kevés korrektorral simán el lehet fedni őket. Nem kell egy határ alapozó.
2015. nov. 10. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Azt, hogy elment az eszük, hogy bohócot csinálnak magukból.

Mert vagy még nagyon szép a bőrük, akkor meg minek rá az a tonna festék? A természetes szépségüket dobják ki az ablakon, hogy egyenműbarbicsajoknak nézzenek ki, akikből tizenkettő egy tucat rohangál az utcán percenként.

Közben meg marhára egyéninek meg stílusosnak gondolják magukat, de inkább szánalmasak.

Ha meg már pattanásosak, akkor meg azért sem jó a sok vakolat. Ugyanis az inkább árt, mint használ a problémás bőrnek.

H viszont a még nem is problémás a bőrük, ezektől az anyagoktól majd az lesz. Nem tud lélegezni a bőr, mindenféle kemikáliákkal mérgezik, a pórusaikat eltömítik. A saját szempillájuk meg majd jól megritkul a sok felragasztott műt miatt.

Mert azt ne gondolja senki, hogy büntetlenül lehet vegyszerekkel mérgezni (bármennyire is hirdetik ennek az ellenkezőjét) a bőrt. Nem azt mondom, hogy alkalmanként (!) egy stílusosan visszafogott smink ártana, de a folyamatosan bevakolt fej viszont tutira.

Ráadásul sok emberben visszatetszést keltenek az ilyen túlsminkelt lányok és előjönnek az előítéletek, aminek a vége lehet, hogy az illető lányt vmi negatívum fogja érni, és lehet h. még csak nem is fogja érteni az okát.

2015. nov. 10. 19:44
 6/10 Oncer válasza:
Nem mindegy, hogy miért festik magukat. Ha igényesen csinálják meg, akkor semmi prob vele. Ha azért csinálják mert tetszik nekik ez a stílus, és dob a kinézetükön, oké, ha kell nekik hogy takarjanak khm dolgokat, legyen, de ha feltűnni szeretnének és nincs a fentiekhez hasonló indikuk, sőt még nem is ügyesek (sőt), akkor... szánalmas.
2015. nov. 10. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát az ember jókat nevet az ilyen kislányokon. Sajnos ez olyan időszak, amikor a lányok szeretik magukat nagynak érezni, és az ízléstelenség párosul a túlzással. Plusz általában még használni sem tudják a sminkeket.

De inkább ebben a korban éljék ki magukat és csináljanak magukból hülyét. Elnézhető. Egy felnőtt nőn már csak szánalmas és szomorú látványt nyújtana a hasonló túlzás.

2015. nov. 10. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Soha nem értem az ilyen kérdések lényegét. Fikázzuk őket, azt akarod? Mondjuk, hogy te milyen eszméletlen jófej vagy?
2015. nov. 11. 00:13
 9/10 A kérdező kommentje:
nem erről szó sincs, nem azért raktam fel, hogy legyen mit beszólnom nekik vagy ilyesmi, csak egyszerűen kíváncsi vagyok arra hogy ti mit gondoltok erről, sajnálom ha ez ekkora bűn ;)
2015. nov. 11. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:

hát az ő bajuk. szerintem még nagyon korai, de attol én még jól alszok.

én 19 évesen kezdtem el bb krémet, púdert es korrektort hasznalni. korábban csak szempillaspiralt használtam. én így jól éreztem magam, és szerintem bánya rem sem voltam, volt barátom és több jelentkező is. aztán 17 éves korom óta a mostani parommal vagyok. ő mindig örült neki, hogy smink nélkül is szép vagyok (számára)

vagyis van közös ismerősünk aki mindig erősen sminkel. hát egyszer láttuk smink nélkül és nagyon ledöbbentunk, alig ismertünk rá. szerintem hiba ennyire elfedni a valóságot

bár már enis hasznalok pici szemöldökport, de felnőtt vagyok, nem kiskamasz.

2015. nov. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!