Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 12 éves lány vagyok és nagyok...

12 éves lány vagyok és nagyok a melleim. Mit csinálhatnék vele?

Figyelt kérdés
az osztályban még egyik lánynak még csak el se kezdett nőni nekem meg már nagyon nagyok.Lehet vele valamit csinálni?hogy kisebb legyen?
2009. júl. 18. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

nem tudsz vele mit csinálni =)

vetess anyukáddal sportmelltartót, az tart is, és a te korodban a legkényelmesebb viselet.

2009. júl. 18. 11:49
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Ez genetika!Sajnos olyat nem tudsz,hogy kisebb legyen a melled,sajnos meg kell szoknod:S

Vetess sportmelltartót,az tényleg jól tart,meg alkalmakra sima melltartót:)

14/L

2009. júl. 18. 11:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Semmit nem tudsz vele csinálni,de később majd örülni fogsz neki,hidd el!Tudom,hogy ez cseppet sem vigasztal,de a te korodban én is így voltam,13 évesen hirtelen megnőttek a melleim,amikor még senki másnak körülöttem.Azt hittem meghalok,úgy gyűlöltem,és most 19 évesen már imádom őket,le nem cserélném semmi pénzért!És ráadásul a pasik is imádják!

Arra figyelj,hogy sportoláskor hordjál sportmelltartót,és mindennapi használatra is olyat,ami jól tart.Sajnos nem könnyű megfelelőt találni,mert mindenhol a szivacsos csodákat nyomatják!Javaslom a Triumphot,ott nagyon jó a minőség!

És figyelj arra,hogy akármennyire is zavar a mellméreted,NE görnyedj!!!(Nem is tűnik úgy el ráadásul!)

2009. júl. 18. 12:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyetértek mindenkivel!A sportmelltartó a legjobb!

Az előttem lévő válaszadónak: A mostani szivacsos melltartókból ki lehet venni a szivacsot!Szerencsére :)

Ui.: A mi osztályunkban folytonos versengés folyik, hogy kinek nagyobb a melle.Ti is ilyenek lesztek :) Te máris győztes vagy ;)

2009. júl. 18. 12:40
 5/14 A kérdező kommentje:
és talán ha sportolnék?
2009. júl. 18. 12:53
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
és szerinted úgy eltűnne a melled?:DD haha
2009. júl. 18. 13:07
 7/14 A kérdező kommentje:
de nem az egész...csak talán egy kicsit vagy nem?:D:S
2009. júl. 18. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Szija.

Nekem 12-13éves koromba 80B-s volt, és elkezdtem fogyózni (nem ebböl a célbol...illetve nemcsak), és lefogytam 15kg-t és amellem is kissebb lett!

Viszont te még nagyon fiatatl vagy, hogy ilyen fogyókurát csinálj! :S Én 14 voltam, még akkor is korai volt, de megérte! Persze ez alkati kérdés, hogy ki honnan fogy többet!

Sportmelltartót én is ajánlom, mert nagyon jó! Bár én már rögtön merevítőset hordtam... :/ Igaz, nekem akkor is a szivacsos a legkényelmesebb! xD

Próbáld meg elfogadni, és tényleg ne görnyedj be mert nekem igy alakult ki a gerincferdülésem!

16L.

2009. júl. 18. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Jujj én örülnék, ha nagyobb mellem lenne!jó neked!miért van az, akinek kicsi van az nagyot akar, akinek meg nagy az kicsit?!

17/L

2009. júl. 18. 16:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Orulj neki!!!!!!!
2009. júl. 18. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!