Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen lett az első sminkem?

Milyen lett az első sminkem?

Figyelt kérdés

Eddig csak szempillaspirált és szemkihúzót használtam, most gondoltam kipróbálok többet, mert nemsokára lesz egy fotózásom.

Milyen lett? [link]

Amúgy kicsit csípte a szemem, enyhén. Vagyis úgy hunyorítottam amgíg fent volt. Ezt éreztem már párszor, ez ellen mit tudok tenni?

18L

2015. okt. 6. 19:22
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ahhoz hogy a szemed nagyobbnak tűnjön ki kell húznod a vízvonalat vagy fehérrel (az hatásosabb) vagy feketével.
2015. okt. 9. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:

A belső szemzugba tegyén nagyn világos színt és a szemed sötét szemcerkával csak kb a szemed feléig vagy 2/3-ig emeld ki. Ez nagyítani fogja. Ajánlom Takács Nóra videóit!

Első próbálkozásnak amúgy nem rossz, de még számomra nem az igazi. Ha érdekel az ilyesmi, bele fogsz jönni!

2015. okt. 9. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!