Első alapozó tippek?

Figyelt kérdés
Még sosem volt alapozóm, és nem tudom milyen márka a legjobb. Kenőcsösön gondolkozom, nem por állagún. Valaki tudna segíteni/tippeket mondani amire figyeljek akár vásárlásnál, akár majd használatnál? :)

2015. okt. 5. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az alapozók kenhetők, a por állagú az púder. :D

Egyébként én nem javaslok alapozó krémeket, inkább BB krémet, mert sokkal bőrbarátabb és nem tömíti el a pórusokat, azok csak színezett bőrápoló krémek. :) Én a NÍVEA BB krémjét használom már egy ideje és nagyon jól funkcionál. Néhány hasznos tipp:

- Ne tegyél nagyon sokat a bőrödre és jól dolgozd el, nyúlj be a hajtövekhez is, illetve az állad alá, hogy ne tűnjön maszkszerűnek!

- Használhatsz púdert is, ha mondjuk könnyen zsírosodik a bőröd és nem fog csillogni a homlokod. (a matt alapozók vagy BB krémek mellé nem muszáj)

- Érdemes beszerezni egy korrektort is, ha problémás a bőröd. (általában pattanásokra ne folyósat, hanem ilyen... hmmm... nem tudom elmagyarázni, kicsit hasonlít egy rúzsra, így ki lehet csavarni meg vannak olyanok is, amik olyasmi dobozban vannak, mint a szemhéjpúderek, a lényeg, hogy ne legyen túl folyós a textúrája, ne csillogjon és lehet világosabb a saját bőrszínednél, hogy jobban elfedje a pirosságot)

- Este MINDIG mosd le és használj arctisztítókat, hogy szépen eltávolíthasd a szennyeződéseket! :)

- Alapozás előtt is töröld át az arcod tonikkal vagy micellás vízzel!

- Napközben nem érdemes több réteg BB krémet vagy alapozót egymásra tenni. Ha leizzadtad vagy lejött, inkább mosd le és kend újra!

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem, hogy tudtam valamennyit segíteni!:)

2015. okt. 5. 20:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Ó rengeteget segítettél, köszönöm szépen! ^^
2015. okt. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!