Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen lett az első sminkem?

Milyen lett az első sminkem?

Figyelt kérdés

Eddig csak szempillaspirált és szemkihúzót használtam, most gondoltam kipróbálok többet, mert nemsokára lesz egy fotózásom.

Milyen lett? [link]

Amúgy kicsit csípte a szemem, enyhén. Vagyis úgy hunyorítottam amgíg fent volt. Ezt éreztem már párszor, ez ellen mit tudok tenni?

18L

2015. okt. 6. 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
fu ha te vagy a képen, akkor jössz szexelni?
2015. okt. 6. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Az egyik sotetebb lett,bar ez lehet csak az feny ahogy ra esett

Szerintem ne huzd ki ennyire cicasra,dusabb lesz a szempillad ugy valamilyen szinten

Nem tudom mitol lehet,neha nekem is szokott csipni. Szerintem belemehetett a szemhejpuder vagy valami. Vagy allergen anyagok.

2015. okt. 6. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Van még mit rajta finomítani, de nem rossz.
2015. okt. 6. 19:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Az egyik sötétebb lett mint a másik.
2015. okt. 6. 19:53
 5/12 anonim válasza:
Én is "csak" férfiként szólok hozzá, a sminkeléshez való nem-értés mellett: Egészen gyönyörűen festesz a képen. Ámbár jobban örülök a lányarcoknak smink nélkül.
2015. okt. 6. 19:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Jobban megnézve,tényleg sötétebb lett egyik. De még csiszolok rajta. Persze ilyen smink csak kivételes alkalmakra (esetemben fotózásra lesz) egyébként meg csak a szempilláim emelem ki.

Lányok, arra van valamilyen ötlet,hogy milyen technikával tűnhetne kicsit nagyobbnak a szemem?

Férfiak, megleptek a válaszaitok, mi lehet vonzó két szempárban?:D

2015. okt. 6. 20:49
 7/12 anonim válasza:
Az "utolsó" hozzászóló vagyok: Nem csak a szemed látszik (ami szép mindenesetre, de hát a szemekre általában igaz ez), hanem az orrod egy része, a homolokod, az egy képen kissé a hajad, stb. - ezekből az emberi agy már képes valamelyest valószínűnek megállítani, hogy megfelelő-e lennél az erotikára (tehát jóval valószínűbb, mintha 0 infó volna).
2015. okt. 6. 20:57
 8/12 anonim válasza:
Nem olvastam el a legutolsó kommentedet egészen, csak a férfiak részétől, így arra nem is reagáltam eddig, nem volt kedvem, ugye, de aztán mégis megtettem, és mondhatom, hogy örülök, hogy az a sminkelési szint rendhagyó nálad (nem azért, mert rosszul néz ki, pusztán én szeretem a természetességet, megnyugtat, lánynál is).
2015. okt. 6. 21:07
 9/12 anonim válasza:
Haha, elolvastam a "kiegészítő mező" szövegét az imént, és ott is írtad.
2015. okt. 6. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Sok a pirosító egy kicsit.
2015. okt. 6. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!