Hogy sminkeljem magam?

Figyelt kérdés
Csak egyszerű hétköznapi sminket szeretnék, szemceruzát nem tudok használni, hogy sminkeljem magam?
2015. aug. 19. 09:16
 1/4 anonim válasza:
Hasznalj valami szemhejpudert meg szempilla spiralt meg valamilyen szajfenyt :)
2015. aug. 19. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ennyit használok és nagyon sokat dob a megjelenésemen:

alterra színezett hidratáló, színtelen púder, nagyon kevés rózsaszínes pirosító, fekete szempillaspirál (nem 200 rétegben), ajakápoló (néha enyhén színezett)

Gimiben elég erősen sminkeltem a szemem (szemceruza + sötét szemhéjpúder), aztán fősulin már inkább természetesebb barnás szemhéjpúdereket használtam. Mikor lejárt a barna palettám szavatossági ideje, épp nem volt keretem újat venni, aztán rájöttem, hogy jobb is így :D

25/L

2015. aug. 19. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
az arcomra a helyedben semmiképp nem használnék semmit, ha 16-17 alatt vagy. Teljesen tönkreteszi a bőröd! Max a korrektor, azt is csak fotózás napján (púderrel egyetemben). Amúgy szempillaspirál,a szemöldököd szedesd, és ha akarod a hajadnál (ha barna) 2-3 árnyalattal sötétebb, vagy (ha szőke) 2-3 árnyalattal világosabb szemhéjpúderrel húzd ki. Rúzs bőven mehet szerintem (a természetesebb árnyalatok), szájfény, másra én úgy gondolom nincs szükséged a hétköznapokra. :)
2015. aug. 19. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Alapozás nélkül szemet festeni tök olcsó hatást kelt.

BB krém vagy alapozó, púder, pír, szemöldök, pilla.

2015. aug. 20. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!