Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan sminkeljem magam? 14/ L

Hogyan sminkeljem magam? 14/ L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy meg ilyen idoskorban ez nem lenne jo, de en szeretnem magam. Nem akarok 2kg vakolattal vegig menni az utcan, vagy a suliba csak azert megis. A borom eleg pattanasos. :/

Valami olyan sminket szeretnek, ami egyszeru es nem kihivo, de azert megis latszodjon!!

2015. jún. 28. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Hétköznapra én csak valami barna szemceruzat ajánlanék lightosan. Plusz ajakfenyt esetleg. Ha szórakozni mész vmi színes atmenetes dolgot ami nem zöld. Ha világos a bőröd valami halványabb színnel ha sötétebb a bőröd elenkebbel is mehet.
2015. jún. 28. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Mikor a kérdést megláttam, csak arra gondoltam, hoy 14 évesen sehogy. De ha annyira akarod, akkor szerintem szempillaspirál és egy nude rúzs, világos szájfény, vagy ajakápoló elég. A pattanásaiddal menj el bőrgyógyászatra vagy kozmetikushoz.
2015. jún. 28. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:

BB krém vagy áttetsző púder,

natúr szájfény vagy enyhén színezett ajakápoló,

barna vagy szürke szemceruza, barna vagy színtelen szempillaspirál

2015. jún. 28. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szempillaspirált használok,natúr rúzst/szájfényt meg BB krémet. Ha épp rossz napom van akkor alapozót és korrektort. Néha tust vagy szemceruzát is felkenek. Szerintem ennyi bőven elég. Én nem tudom hogy gimis vagy-e vagy még általánosba jársz,de szerintem általánosban színezett hidratálón meg korrektoron kívül mást ne használj:)

16/l

2015. júl. 2. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!