Hogyan sminkeljem magam?
Hogy hogyan sminkeld magad, az sok mindentől függ. Szemed színe, korod, stb.
Menj el egy dm-be pl, és próbálgasd végig a dolgokat. Nekem alapozók, korrektorok terén az astor termékek váltak be. Arra figyelj, hogy az alapozó olyan árnyalatú legyen, mint a bőröd (azt is szokták mondani h lehet egy árnyalattal sötétebb) a korrektor viszont egy árnyalattal világosabb legyen a bőrödnél.
röhögnöm kell, kedves utolsó.
én eléggé értek az összetevő elemzéshez, és sajnos azt kell mondjam, hogy a douglasban kapható márkák javarészt azt a szintet képviselik összetevők tekintetében, mint a jó minőségű drogériás márkák. van, amiből nekem is high end vált be, de nem azért vettem, mert drága és akkor biztos jó lesz. volt ilyen korszakom, jó kis pofára esések lettek belőle. nagyon jó volt egy clinique alapozó miatt fél évig bőrgyógyászatra rohangálnom.
kedves kérdező.
menj el egy drogériába, nézegeds, ismerkedj a dolgokkal, próbálj ki sok mindent.
az, hogy mit érdemes venned, a bőrödtől függ. milyen a bőrtípusod, vannak-e bőrhibáid, milyen fedést szeretnél, stb.
alapozóválasztáskor ne az arcodon lévő színt nézd, hanem hogy a nyakad milyen színű, ahhoz kell igazítanod az arcodat. bourjois, rimmel, maybelline, astor márkát ajánlom alapozóból, nincs bennük semmi káros anyag, ami tönkretenné a bőrödet. ha drágább terméket vennél, az estée lauder alapozóit ajánlom. de kezdésnek jó egy olcsóbb is, gyakorlásra felesleges elpacsmagolni egy tízezres alapozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!