Sminkeljem magam?
Nem tudom eldönteni, sminkkel egy lány szebb.
De, ha valaki nem sminkel magát és egyszer megjelenik azzal, akkor azt mondják, hogy milyen szép, de ha valaki folyamatosan sminkel, és egyszer anélkül jelenik meg azt mondják, ronda. Csak így tudom elmagyarázni. Most megyek gimibe, mit csináljak? 14/L
Milyen a bőröd? Ha nincsenek pattanásaid,karikáid,akkor max. bb krém,de fiatalka vagy,szerintem még az sem szükséges. Ha van bőrhibád, pl. karikás a szemed,elég egy kis korrektor.
Szóval,ha nem szép a bőröd korrektor/bb krém. Ha szép,akkor ne tedd tönkre mindenféle kenceficével.
Mivel most mész gimnáziumba ki kell tapasztalnod,hogy mit szabad,és mit nem. Eléggé kínos,ha 14 évesen valaki ízléstelen,iskolába egyáltalán nem való sminkben parádézik.Azt mondom,légy természetes.
A fentieken kívül(bb krém,korrektor) használhatsz egy kis szempillaspirált,illetve szájfényt. Szerintem egyelőre több dologra nincs szükség. Főleg,hogy heti öt tesid is lesz,leizzadod az egészet,elkenődik,stb. csak a baj van vele.
Ha a szemöldököd nem elég dús,szép esetleg arra még rásegíthetsz,hidd el,az apró dolgok,és a természetességet kihangsúlyozó smink jobban mutat,mint 10 tonna mindenféle.
Én 14 évesen szempillaspiráloztam, meg néha szájfényeztem.
16-17 évesen hozzácsaptam egy kis korrektort,a szemem alatti karikák miatt, 18 évesen (azaz kb. február óta) óvatosan megcsinálom a szemöldököm is, de a természetes formáját követem,mivel eléggé ritkaszálú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!