Engem rettenetesen idegesít ennek a bloggernek a stílusa. Miért pont ő a népszerű, amikor jóval intelligensebbek is vannak nála? https://www.youtube.com/watch? V=8LoOqTouoLM
Mivel ez a kérdés kapott majdnem a legtöbb választ ebben a témakörben, így felmerült bennem, hogy üzleti jelentősége van a kérdésemnek :-D :-D
Hát igen ... erről van szó kérem szépen!
Engem is nagyon idegesít ez a blogger. Márcsak azért is, mert egyszerű reklám, amit csinál. Hiteltelen. A PinkP-nál dolgozik, úgy tudom ő is adminolja az oldalt. Akkor fatális baromságokat írnak, amin csak borulni tudok.
Engem kimondottan irritál a stílusa. Buta, együgyü, viháncoló, kapkodó, következetlen. Ráadásul tök amatőr, ahogy bejelenti, hogy milyen problémái vannak. A profik így sosem járatják le magukat. De ez már az ő sara :-)
Előző vagyok lemaradt még valami:
a kérdés kiírójával teljesen egyetértek és az érveléseivel, válaszaival is. Nagyon következetesen és értelmesen indokolt. Sajnos azért nem értenek meg kedves kérdést kiíró, mert szinte mindegyiket az illetékes válaszolta meg :-) De hidd el, aki tudja miről van szó, az veled van ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!