Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Engem rettenetesen idegesít...

Engem rettenetesen idegesít ennek a bloggernek a stílusa. Miért pont ő a népszerű, amikor jóval intelligensebbek is vannak nála? https://www.youtube.com/watch? V=8LoOqTouoLM

2015. aug. 19. 00:26
1 2 3 4 5
 41/48 Shan93 válasza:
35%
jaj... Remélem megint jobb lett a napod hogy valakit szidhattál és páran akár még társultak is hozzá és ebből egy majdnem beszélgetés lett. Csak kérlek maradjon is ennyiben, ülj a kis géped előtt, de ne menj sokat emberek közé, mert még a végén kiismernek hogy milyen jótét lélek vagy... -.- :*
2015. okt. 7. 12:29
 42/48 A kérdező kommentje:

Mivel ez a kérdés kapott majdnem a legtöbb választ ebben a témakörben, így felmerült bennem, hogy üzleti jelentősége van a kérdésemnek :-D :-D

Hát igen ... erről van szó kérem szépen!

2015. okt. 25. 14:25
 43/48 anonim ***** válasza:
... tényleg sok választ kaptál, de hidd el nem azért mert a kérdésed értelmes és érdekes volt, sokkal inkább azért mert irritáló, buta és kiállhatatlan vagy.
2015. okt. 26. 13:51
 44/48 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem meg az buta, irritáló és kiállhatatlan, aki egy több mint két hónapos kérdésnél még mindig okoskodik.
2015. okt. 26. 18:44
 45/48 anonim ***** válasza:
Utolsó ez a kérdezőre is igaz.:)
2015. okt. 28. 15:26
 46/48 A kérdező kommentje:
Stílustalan és cenzúrázó. Mint ahol dolgozik ...
2016. márc. 3. 17:06
 47/48 anonim ***** válasza:
18%

Engem is nagyon idegesít ez a blogger. Márcsak azért is, mert egyszerű reklám, amit csinál. Hiteltelen. A PinkP-nál dolgozik, úgy tudom ő is adminolja az oldalt. Akkor fatális baromságokat írnak, amin csak borulni tudok.

Engem kimondottan irritál a stílusa. Buta, együgyü, viháncoló, kapkodó, következetlen. Ráadásul tök amatőr, ahogy bejelenti, hogy milyen problémái vannak. A profik így sosem járatják le magukat. De ez már az ő sara :-)

2016. márc. 25. 14:48
 48/48 anonim ***** válasza:

Előző vagyok lemaradt még valami:

a kérdés kiírójával teljesen egyetértek és az érveléseivel, válaszaival is. Nagyon következetesen és értelmesen indokolt. Sajnos azért nem értenek meg kedves kérdést kiíró, mert szinte mindegyiket az illetékes válaszolta meg :-) De hidd el, aki tudja miről van szó, az veled van ;-)

2016. márc. 25. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!