Engem rettenetesen idegesít ennek a bloggernek a stílusa. Miért pont ő a népszerű, amikor jóval intelligensebbek is vannak nála? https://www.youtube.com/watch? V=8LoOqTouoLM
Mint mondtam lehet eltérő vélemény! Legyen. De egyébre nem vagyok kíváncsi csak egy sima véleményre.
Én egy hozzászólót sem minősítettem, sokak alpári stílusával ellentétben. Én nem akarok senki erőből, agresszióval meggyőzni, sőt meggyőzni sem akarok senkit! Sokakkal ellentétben.
Nekem is van véleményem, amit leírtam és már kifejtettem. Nem fejlődött, idegesít stb. Ez az én véleményem ha tetszik, ha nem. Ennyi. Másnak meg más a véleménye. Szerintem ezt simán kulturáltan is tálalhattátok volna. Valószínű több olyan hozzászóló is volt, akinek ez irtó bemart! :-D
"Mint mondtam lehet eltérő vélemény! Legyen. De egyébre nem vagyok kíváncsi csak egy sima véleményre."
Megmondtuk a véleményünket, erre te kb. lehülyéztél minket, hogy mégis, hogyan lehet ennyire rossz ízlésünk. Rólunk a te véleményed nem csak egy SIMA vélemény volt.
"Én egy hozzászólót sem minősítettem, sokak alpári stílusával ellentétben."
De igen, többeket is, olvass csak vissza. Az "alpári" stílusra pedig azért van szükség mert buta vagy mint a segg, de sajnos még ebből se értesz. Elmondanám a te stílusod sokkal "alpáribb". :D
Én nem akarok senki erőből, agresszióval meggyőzni, sőt meggyőzni sem akarok senkit! Sokakkal ellentétben.
Ja, nem nagyon akarsz meggyőzni senkit, mert minek ilyen idiótákat akiknek más a véleményük mint nekem, ők úgyis csak a legalja... - gondolod te, ezzel is csak azt bizonyítva, hogy egy utálatos, hisztis, buta, p*csa vagy. :D Gondolom neked meg a mi véleményünk MAR BE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!