Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Engem rettenetesen idegesít...

Engem rettenetesen idegesít ennek a bloggernek a stílusa. Miért pont ő a népszerű, amikor jóval intelligensebbek is vannak nála? https://www.youtube.com/watch? V=8LoOqTouoLM

2015. aug. 19. 00:26
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
51%
Úristen amit itt lefolytatsz... más értelmes ember már észrevenné magát, de ebből is látszik, hogy miféle csőcselék csicska lehetsz. Küld a linkjét a te munkásságodnak, mutasd meg hogy kell csinálni.
2015. aug. 24. 01:30
 32/48 anonim ***** válasza:
74%
23-as vagyok. Nocsak, most válaszoltál minden kérdésemre? Egyébként, mi nálad ez az eldönthetem-e mánia? Igen eldöntheted, dönts csak. Az is a te döntésed volt, hogy kiírod ide ezt a kérdést, ezzel még nem is lett volna baj, csakhogy a válaszaid stílusa elég sok mindenkit irritál. Egyébként ez a piros-bordó hasonlat elég rossz volt, a két szín közel áll egymáshoz, a véleményeink pedig mérföldekre, de gondolom ezt te is látod. Én nem vagyok blogger, nem mart be nekem semmi, max a butaságod. :D Komolyan... nem tudom miért vagy irigy, de ha ennyire rossznak tartod és szerinted más, pl. te jobb lennél akkor te is kezdj el videózni, bár sok feliratkozót nem ígérek. :D Így is elég irritáló, utálatos és buta vagy, bele se gondolok, hogy egy videóban milyen lennél...
2015. aug. 24. 03:31
 33/48 A kérdező kommentje:

Mint mondtam lehet eltérő vélemény! Legyen. De egyébre nem vagyok kíváncsi csak egy sima véleményre.

Én egy hozzászólót sem minősítettem, sokak alpári stílusával ellentétben. Én nem akarok senki erőből, agresszióval meggyőzni, sőt meggyőzni sem akarok senkit! Sokakkal ellentétben.

Nekem is van véleményem, amit leírtam és már kifejtettem. Nem fejlődött, idegesít stb. Ez az én véleményem ha tetszik, ha nem. Ennyi. Másnak meg más a véleménye. Szerintem ezt simán kulturáltan is tálalhattátok volna. Valószínű több olyan hozzászóló is volt, akinek ez irtó bemart! :-D

2015. aug. 24. 08:50
 34/48 A kérdező kommentje:
Ja igen, azért nem reagálok mindenre, mert annyira lényegtelennek tartom azokat a hozzászólásokat, hogy nem érzem azt, hogy válaszolnom kellene rájuk. Minden szóra nem fogok reagálni - ez csak a többször regisztráltakra jellemző :-D
2015. aug. 24. 08:55
 35/48 anonim ***** válasza:
51%
Fogd már fel, hogy nem a véleményeddel van a baj.Milyen nyelven mondjam?Hátha megérted.Mindenkinek lehet véleménye.Oké, aha, de miért is kell százszor elmondani?Ezt már rég túltárgyaltuk.De igazat van, itt mindenki hülye, csak te nem:) A kommenteidből ez jön le.;)
2015. aug. 24. 09:32
 36/48 anonim ***** válasza:
65%
Olvasd már vissza az első néhány válaszodat. Míg nem kezdtek el téged oltani, sehol nem volt a "mindenkinek lehet más a véleménye, én teljesen elfogadom" "nem értem miért kell úgy nekem jönni" szöveg. De még mindig nem érted. Feltételezem nem is fogod. :D
2015. aug. 24. 11:12
 37/48 anonim ***** válasza:
65%

"Mint mondtam lehet eltérő vélemény! Legyen. De egyébre nem vagyok kíváncsi csak egy sima véleményre."

Megmondtuk a véleményünket, erre te kb. lehülyéztél minket, hogy mégis, hogyan lehet ennyire rossz ízlésünk. Rólunk a te véleményed nem csak egy SIMA vélemény volt.

"Én egy hozzászólót sem minősítettem, sokak alpári stílusával ellentétben."

De igen, többeket is, olvass csak vissza. Az "alpári" stílusra pedig azért van szükség mert buta vagy mint a segg, de sajnos még ebből se értesz. Elmondanám a te stílusod sokkal "alpáribb". :D

Én nem akarok senki erőből, agresszióval meggyőzni, sőt meggyőzni sem akarok senkit! Sokakkal ellentétben.

Ja, nem nagyon akarsz meggyőzni senkit, mert minek ilyen idiótákat akiknek más a véleményük mint nekem, ők úgyis csak a legalja... - gondolod te, ezzel is csak azt bizonyítva, hogy egy utálatos, hisztis, buta, p*csa vagy. :D Gondolom neked meg a mi véleményünk MAR BE.

2015. aug. 24. 16:37
 38/48 Shan93 válasza:
Kedves kérdező, remélem tudod hogy amíg téged idegesít és itt teszel fel róla okosan kérdéseket addig pont ezáltal nő a nézettsége és még többen megismerik... Lehet nem is fog nekik tetszeni, de lesznek akiknek igen, követni fogják és nem felejtik el! De egy biztos: ezt a kérdést viszont elfogják... ;)
2015. szept. 11. 12:28
 39/48 anonim ***** válasza:
engem csak simán untatnak. enegem nem zavar, ha más technikit mutatják be - ez által is könnyebben lesz elérhető/megnézhető egy módszer/tipp - viszont nekem inkább magával az információ közléssel van a bajom. néhol olyan unalmas és annyit fecsegnek. pl imádom a haul/unboxing videókat, de eddig egy ilyen videót sem tudtam végignézni, mert annyi a fölösleges duma, hogy inkább előrevittem a videót.
2015. szept. 11. 13:22
 40/48 A kérdező kommentje:
38: hidd el, akinek szól, az nem fogja elfelejteni ;-)
2015. okt. 2. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!