Engem rettenetesen idegesít ennek a bloggernek a stílusa. Miért pont ő a népszerű, amikor jóval intelligensebbek is vannak nála? https://www.youtube.com/watch? V=8LoOqTouoLM
Tudod,van olyan,hogy mindenkinek más a stílusa. Én pl. nagyon bírom,ahogy Eszti hülyéskedik,és nevet,nekem ez a stílusom. Nem mindeni a szaktudást keresi a videójában,hanem fontos,hogy élvezze is amit néz. És egyébként azt sem mondhatod,hogy nem ért hozzá,mert ez a fonál epilálás tök jó dolog,működik is. Szerintem tisztában van vele,hogy lehet máshol is róla videó,ő is megtanulta valahonnét. Itt nem az a lényeg,hogy honnét szerezte,hanem az ő feliratkozóinak is meg szeretné mutatni. Szerinted pl. nomakeup makeup videóban mi olyan változatos dolog lehet?? Kb. az összes a minimalista sminkre épül,így a bloggerek is ugyanolyat fognak csinálni,max. az ajakápoló színe lehet a más. Mégis mindenkinek van nomakeup makeup videója. Ugyanez van a hair tutorialoknál,a francia fonás,az francia fonás.Mivel elkezdte,ezért kötelességének érzi megmutatni az alapokat,és az alapok meg mindenhol ugyanazok. De ő máshogy magyarázza,más szögből videózza,stb,stb. És a legnevesebb videóktól kezdve a telefonos videókig bemutatják.
Amúgy Móni sokkal-sokkal rosszabb,AvianaRahl Evelinről meg ne is beszéljünk.
Kérdező,nevet kérünk,te magyarok közül kit tartasz jó bloggernek! :) Ez tényleg érdekel.
Hát addig nem jutottam el, hogy irritáljon. Tizenkettő egy tucat butuska liba benyomását kelti, de hogy ezen idegeskedjek..?
Beszélni nem tud, videózni nem tud, de hát egy amatőr szépségbloggertől nem várok el ilyesmiket.
10/18: rossz az érved, egyáltalán nem illik a szövegkörnyezetbe. Szerintem készülj fel valami más frappáns tanmesével, ha nekem szeretnél kiselőadást tartani. Írtam én olyat, hogy nem nézek más jobb bloggereket? Én egy szimpla kérdést tettem fel, te meg másról beszélsz, mert nem bírtál magaddal és be kellett szólnod :-D Hidd el, ha nem akarom nem fogom nézni, meg tudom állni. De mivel ez egy olyan oldal, ahol lehet kérdezni, ezért feltettem a kérdést. Hoppá!
11/18: végre valaki érti, amiről írok :-) Thanx
12/18: nézd, én sem írtam rád csúnyát, nem értem miért írod egyből, hogy hülye vagyok és fapofa. Ismersz? Mert én téged nem!
13/18: ok, elfogadom amit írtál, neked ez tetszik, rendben. Vannak emberek, akiknek ez bejön. Én valószínű téged sem tudnálak elviselni, ha ilyen vagy :-) Nekem ez a közönséges – ahogy te mondod - „hülyéskedés” nem jön be, mert inkább lúzeresnek tűnik. Neked meg bejön, nincs harag a részemről :-) Ennyi – ettől vagyunk mások és kerek a világ. Úgy látszik ebből van több (ami nekem sajnos sajnálatos) :-(
Majd elgondolkozom, hogy kit tartok magyarok közül jónak és akkor feltétlen megírom neked, de a kérdésem jelenleg nem erre irányult.
14/18: Ha majd lesz nevem, megírom, ne aggódj! Nyilván blogger vagy, ezért akarsz te is nevet – nem bírtok magatokkal és nem bírjátok a kritikát sem. Bizonyára ismersz és tudod, hogy tegnap karó volt a vacsorám ;-) Az őszinteséget szerintem ne firtassuk pont Esztinél … ha ismered bizonyára tudod hova hajtja a malmot még ha nem is extra direktbe!
15/18: Ebből is látszik, hogy akiknek jó szeme és értelme van túl kevesen vagyunk. Te vagy a 2. akik észrevette a lényeget. Sajnos csak ketten :-( De velem együtt már három :-)
Igen, amatőr és az a szomorú, hogy ő ad tanácsokat vásárlóknak.
16/18: nos igen, köszi a választ.
Egyébként én most is úgy gondolom, hogy nem 100-as, ezért is lehet ilyen lányokat felhasználni profitorientált cégeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!