Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Engem rettenetesen idegesít...

Engem rettenetesen idegesít ennek a bloggernek a stílusa. Miért pont ő a népszerű, amikor jóval intelligensebbek is vannak nála? https://www.youtube.com/watch? V=8LoOqTouoLM

2015. aug. 19. 00:26
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Szóval akinek nem az a véleménye mint neked az elmehet a búsba, aki meg úgy gondolkodik mint te az az isten. Minek írtad ki a kérdést ha nem vagy kíváncsi csak a sajátodhoz hasonló véleményekre? :D Keress egy utáló oldalt és tépd ott a szád, ne itt idegesítsd a jónépet...
2015. aug. 20. 17:04
 22/48 A kérdező kommentje:

20/21: Drágám! A kérdés nem az volt, hogy ki szerintem a nála intelligensebb blogger és ki érdemli meg jobban nála a népszerűséget (márha az ő "munkássága" a népszerűség halmazába sorolható). Koncentráljunk a kiírt kérdésre, mégha valakinek nehezére is esik. Megnyugtatlak, vannak nála intelligensebbek, összeszedettebbek és népszerűbbek. Hisz ismered a mondást: mindenkinél van szebb és jobb, még ha nem is ismered! De azért próbálkozhatsz és lobbizhatsz az érdekében ;-) Csak ne az én kérdésem alatt. Köszi a hozzászólásod!

21/21: ez egy olyan oldal, ahol kérdéseket lehet feltenni. Én pedig feltettem egyet. Te pedig azt írod, hogy máshol tegyem fel, csak kicsit vulgáris megfogalmazásban. Hát persze 21/21, ahogy parancsolod :-) Máris teljesítem a kérésed, miután te is az enyém!

2015. aug. 21. 16:31
 23/48 anonim ***** válasza:
82%
Az utolsó válaszoló vagyok, már válaszoltam a kérdésedre de leugattál, hogy mégis, hogy képzelem, hogy nem az a véleményem mint neked. Egyébként abból is látszik, hogy nem érdekel a válaszunk, csak az a része amibe bele lehet kötni, hogy a válaszom első felére nem reagáltál, viszont a végére egészen hevesen sikerült. Vedd már észre magad, igen, ez egy olyan oldal ahol kérdésekre lehet választ kapni, de téged csak a saját és sajátodhoz hasonló vélemények érdekelnek. Fenn tartom állításom, miszerint ez az oldal nem neked való.
2015. aug. 21. 18:01
 24/48 anonim ***** válasza:
65%

15-ös vagyok, szomorúan látom, hogy úgy értelmezted, egyetértünk.

A hozzászólásaid alapján te pont olyan buta libuska vagy, mint a fenti blogger.

2015. aug. 22. 11:42
 25/48 anonim ***** válasza:
73%

És mivel téged rettenetesen idegesít ezért történnie kell valaminek ?

Itt most azon vagy kiakadva, hogy te is ilyenekkel foglalkozol és le se szarnak és irigy vagy rá ?

Ha nem erről van szó akkor egyáltalán nem értem ezt a fajta irigy kérdést. Miért pont ő? mert humoros, eredeti és szerethető.

Engem ha valami rettenetesen idegesít egyáltalán nem foglalkozom vele, te pedig ezt teszed... miért ? Inkább csinálj valami hasznosat mert egy hét és mehetsz vissza az iskolapadba.

2015. aug. 22. 17:36
 26/48 A kérdező kommentje:

23/25: Amire akarok válaszolni, arra válaszolok, amire meg nem, arra nem. Eldönthetem ugye? Te is eldöntheted, hogy belefolysz ebbe, avagy sem ;-)Tőlem azt tartasz fenn, amit csak akarsz :-D :-D

25/25: lehet véleményed! Nekem sem humoros, sem eredeti és legfőképpen nem szerethető. Ez meg az én véleményem. Nekem nem lehet véleményem csak akkor, ha egyezik a tieddel? Ha ez téged RETTENETESEN zavar, akkor a saját tanácsodat tanácsolhatom: ne foglalkozz ezzel és csinálj valami hasznosat! Vagy magadra nem érvényesek a jó tanácsaid? Az utolsó mondatodat pedig meg sem hallottam, mert egyszerű fikció :-D Kevés vagy ;-)

2015. aug. 23. 13:32
 27/48 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező!

Én ugyan még nem kommenteltem, de visszaolvastam mindent.

Nem veszed észre, hogy rohadt szánalmas amit itt leművelsz?

2015. aug. 23. 16:20
 28/48 A kérdező kommentje:

Nem, nem vettem észre. Nem tudtam, hogy egy kérdés kiírása ekkora port kavar. Úgy látszik nagyon bemart egyeseknek!

Ettől a kérdés még kérdés marad, a vélemények pedig vélemények maradnak. Nem tudom mi ebben a szánalmas (?)

Ez a probléma látjátok! Egyszerűen nem bírjátok elviselni, ha egy blogger valakinek nem jön be. Képtelenek vagytok elfogadni (ti bloggerek legfőképpen)!

Miért ne lehetne véleményem és miért ne lehetne az, ami? Ha neked valami piros, nekem meg bordó, akkor miért ne mondhatnám, hogy bordó? Mert más a véleményem akkor fogjam be?

2015. aug. 23. 20:34
 29/48 anonim ***** válasza:
85%

Nem a kérdéssel van a baj, hanem a stílussal. Elég elolvasni a kommentjeidet, meg úgy alapból a kérdést, és az jön le az embernek, hogy egy ostoba k_csög p_csa vagy. És ezek is csak vélemények, remélem nem bántóak.:)Érdekes, arra akire először azt hitted, hogy veled ért egyet ajnároztad, aztán visszajött, megírta, hogy hülye vagy-már nem is reagáltál rá. Add 2: Mi az a szánalmas feltételezés, hogy bloggerek is vannak a válaszadók között? Mert védelmükbe vették ezt a lányt? Húszan írtak ide eddig, a háromnegyede nem ért veled egyet, magadat csapod be azzal ha azt hiszed, hogy ezek mind bloggerek.:D Gyökér.

Na de elkanyarodtunk a kérdéstől, ami inkább így lenne a helyes, engedd meg, hogy kijavítsam: "Ő miért népszerű?" Nincs olyan, hogy miért PONT ő a népszerű, megnézed akkor annyira nem az (másokhoz képest). Csak neked már ez a siker is szúrja a szemedet.

És a válasz a kérdésre: Nézd meg a legújabb videóit, láthatod, hogy mennyit fejlődött. A videók minősége gyönyörű, a mikrofon miatt nem lesz halk, jók a fényviszonyok, nem életlen a kép stb. Ha megnézed a lány facebookját esetlet instagramját láthatod, hogy érti amit csinál, nekem legalábbis nagyon tetszenek a sminkjei. Inkább tanulok tőle, mint had ne mondjam kiktől. Van egy alapozásról szóló videója, amikor még nem értettem a dologhoz sokat segített. És akkor ehhez párosul az amit te nem bírsz, szíved joga: Humoros, vidám, lelkes. Ezért népszerű, ezért kedvelem (nyugodtan háborogj). Nem nem vagyok Ő, nem vagyok Blogger és nem vagyok 12 éves.

2015. aug. 23. 21:11
 30/48 anonim ***** válasza:
65%
Így van.A stílusod a szánalmas, szivem.
2015. aug. 23. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!