Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Ti milyen sminket...

Lányok! Ti milyen sminket használtok a mindennapokra (pl. suli)?

Figyelt kérdés

Minden érdekel... alapozó,múder,spirál...stb. amiket csak használtok:) Légyszi fajtát is írjatok, hogy miből milyet..

Mennyi időt töltötök sminkeléssel?

Mennyit költötök sminkcuccokra, és milyen gyakran(meddig elég)?

Kort is írjatok! Köszi

2015. aug. 16. 12:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

Korrektor. Ennyi. Az esztelen sminkelésből már kinőttem.

"Jajj, jajj, alapozó, púder...izé, spirál, a szemöldökömet is meg kell csinálnom, jajj, szemfesték, ez is kell, pirosító, szájfény, vagy rúzs, úristen,ezek nélkül ki nem lépek!"

És a végeredmény egy agyonmázolt viaszbaba, akiről kaparni lehet a trutymót, nem ember.

Maximum szemceruzát, és spirált használok. De csak, ha olyan kedvem van.

2015. aug. 16. 16:11
 12/20 anonim ***** válasza:
17%

""Jajj, jajj, alapozó, púder...izé, spirál, a szemöldökömet is meg kell csinálnom, jajj, szemfesték, ez is kell, pirosító, szájfény, vagy rúzs, úristen,ezek nélkül ki nem lépek!"

És a végeredmény egy agyonmázolt viaszbaba, akiről kaparni lehet a trutymót, nem ember. "

Pfff:DDD Akkor rosszul csináltad. Én nem így sminkelek, de ha valaki igényesen feltesz alapozót, korrektort, púdert, bronzosítót, pirosítót, rúzst(+megcsinálja a szemöldökét), attól még lehet szép. Csak te csináltad rosszul.:)

https://www.youtube.com/watch?v=wcxKGby3GJ8

(Bocsi.)

2015. aug. 16. 16:14
 13/20 anonim ***** válasza:
41%

Nem sminkelek sehova. Csak ha kijön egy pattanás vagy bőrhiba, akkor rakok rá egy kis korrektort + színes labelló, de akkor már valami nagy alkalom van.

Ez kb. 4 havonta 1500 forint, de lehet, hogy nem emlékszem jól az árukra.

2015. aug. 16. 17:14
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
Előző, 25/N
2015. aug. 16. 17:14
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Úgy látom igen eltérőeket használtok, de hát kinek mi jött be, meg ahogy olvasgattam a szolid sminkeket toleráljátok inkább, én is.

Meglepődtem, hogy milyen sokan írtátok az essence márkát, én úgy vélekedtem róla, hogy gagyi, anno volt körömlakkom és azokat nem szerettem... tuti kipróbálok most mást is!:D

Mindenkinek meg a zöld!

2015. aug. 16. 18:15
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

# 12, nem csinálhattam rosszul, mert nem is csináltam :D

Csak kiparodizáltam azokat, akik csinálják.

Amúgy meg, akit linkeltél pont ugyanúgy kikente magát, ahogy leírtam, ráadásul tök értelmetlenül, mert eredetileg is szép bőre volt.

2015. aug. 16. 18:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell lepontozni a válaszadókat? Mindenki a maga rutinját írta le, amiben semmi kivetni való nincs, mert mindenki úgy sminkeli magát, ahogy szeretné...
2015. aug. 16. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Elég zsíros a bőröm, ezért olcsó megoldásként általában hintőport használok púder helyett :D olcsóbb, tartósabb és nem lesz tőle "vakolat" az arcomon.

Szem alá essence korrektor, illetve ha valahol van egy kis bőrhiba, akkor oda is.

Ha aznap nincs tesi, akkor kis fekete tus (bourjois), ha van, akkor szemceruza (miss sporty), mert az könnyebben javítható, ha elkenődik. Magától hosszú és fekete szempillám van, így a spirálozást ugorni szoktam általában.

Szájra max kis színtelen labello.

Általában nálam minden 1 vagy fél évig tart ki.

17/L

2015. aug. 18. 12:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Rimmel primer, Avon Luxe alapozó, ha kell, Catrice korrektor, Sleek Face form pirosító-bronzosító-highlighter paletta, Maybelline zselés tus ha van kedvem, szempillaspirál, de azt sokfélét használok, meg még valami ajakápoló/szájfény/rúzs.

Fogalmam sincs, mennyibe kerülhet ez havonta, mert egyik sem fogy el egy hónap alatt. A primer és az alapozó legalább 3 hónapig kitart, a többi míg le nem jár.

Az egész kb. tíz percbe kerül, így leírva talán soknak tűnik, de ha elhagyom a tust sokszor lepődnek meg ha elárulom, hogy ki vagyok festve.

2015. aug. 19. 17:00
 20/20 anonim válasza:
41%
Szia! Én suliba szempillaspirál,szemhèjpúder,tus,bronzosito,pirosito,szajfeny en ennyit szoktan viselni es csak 10percbe telik
2016. aug. 26. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!