13-22 éves Lányok/Nők ti mennyi sminket használtok mindennapokra? Különlegesebb eseményekre külön-külön?
színezett fényvédő, bb krém, korrektor, púder, nyáron néha pirosító vagy bronzer, télen mindig teszek egy kis pirosítót
ajakápoló, vagy nappalra egy nude rúzs, estére bármilyen színű rúzs
szempillaspirál, néha árnyékolom egy kis szemhéjpúderrel vagy kihúzom tussal, de azt csak ritkán, buliba
22
Púder, pirosító, szemceruza, szempillaspirál.
Időnként rúzs, de nem mindennap.
Időnként szemhéjpúder, de az sem mindennap.
De csak ha dolgozni megyek, egyébként van, hogy semmit.
Ha különlegesebb eseményre megyek, akkor mindenképpen van rúzs és szemhéjpúder is, és a pirosító is erősebb kicsit. Ha éppen gáz a bőröm, akkor alapozót is használok.
20
Hétköznapokra szempillaspirál és szemceruza. Ha itthon vagyok,akkor semmi.:)
17
Ha itthon vagyok semmi, mostanában ha elmegyek akkor is csak ritkán kenek magamra valamit. De ha olyan kedvem van és kifestem magam, akkor: BB krém, púder, szempillaspirál. Ha valamilyen eseményre megyek akkor ugyanezek + rúzs.
19/L
Nyáron nem festem magam.
Amikor suliba jártam még akkor egy kis szemceruza meg szempillaspirál.
Buliba persze alapozó meg erősebben kifestettem a szememet.
korrektor a bőrhibákra, szempillaspirál, szemöldökceruza (csak a hiányos részeket kipótolni)
ja és 15 vagyok:D
Suliba: Korrektor a karikákra, spirál, egy kis szemöldökceruza a hiányosabb részeknél, ajakbalzsam. Télen pirosító. Nyáron mattító púder.
Ha valami nagyobb szabású eseményre megyek u. ez plusz szemhéjpúder, esetleg szemceruza, rúzs, vagy szájfény. (:
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!