Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez sok smink a mindennapokra?...

Ez sok smink a mindennapokra? 16/L

Figyelt kérdés
Alapozó(egész arcra), korrektor, púder, közepes fekete tusvonal felül, szempillaspirál sok rétegben, alul-felül, és halványrózsaszín labello.
2014. jún. 9. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%

Aha.

Én csak szempillaspirált szoktam használni. 14/L

2014. jún. 9. 15:03
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
1x húzom végig a fölső szempilláimon *
2014. jún. 9. 15:04
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Sok!

Én korrektort használok,meg sima Labellot!

Ezeket is csak akkor,ha pattanás/cserepes a szám!

Szerintem ezekből ami elfogadható lenne:korrektor,egy réteges szépen elkent szempillaspirál,és Labello :)

2014. jún. 9. 15:05
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
33 évesen sem kenek alapozót az egész arcomra, simán jó, ha csak a korrektort használod, vagy az alapozót, szem alá vagy ahová kell. A tusvonal nekem nem tetszik és a tonnányi szempillaspirál sem.
2014. jún. 9. 15:08
 5/13 anonim ***** válasza:
34%

Rengeteg és felesleges is, az alapozótól + púdertől csak rondább lesz a bőr idővel (mert nyilván 16 évesen nem minőségi terméket használsz, hanem olcsó vacakot), inkább ápolni kéne a bőrt ha bőrhibáid vannak és nem elfedni.

Ha csak felül húzol vonalat a tussal az úgy elég félkész hatású szemsmink. A sok réteg spirál meg egyenesen undorító csomós eredményt ad, ami ronda.

A labello még elmegy, habár a legvacakabb szájkence márka az is.

2014. jún. 9. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

nem hiszem, hogy annyira ronda vagy, h smink nélkül nem mersz emberek közé menni

buliba menj el így, de hétköznapra minek?

2014. jún. 9. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
alapozó helyett színezett hidratáló, szempillaspirál elég kevés rétegben és nem sok.
2014. jún. 9. 16:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Sok. Alapozó, púder tök fölösleges, a tust tudni kell viselni, és - szerintem - kell hozzá egy életkor. A spirál több rétegben undorító, csomós, ragadós, műhatású, a Labello meg tényleg a legócskább ajakápoló (valaki már írta is), amit kapni lehet.

BB vagy CC krém bőven elég, korrektor oké, el kell fedni a karikákat/pattikat, spirál 1 (!) rétegben, mert akkor szép, természetes hatást kelt, és könyörgöm, valami normális ajakápoló, ami nem színezett, hanem ami ápol (Himalaya Herbals, Alverde, Alterra a legjobbak)

2014. jún. 9. 18:43
 9/13 vivces07 ***** válasza:
100%
Nagyon sok. A mindennapokra ez túlzás. Próbáld meg csak az a korrektort, és a szempillaspirált!
2014. jún. 9. 18:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

5-ös nekem milyen frusztrációid vannak, amiket itt élsz ki? Miből feltételezed, hogy a kérdező olcsó vacakot használ, mert fiatal? És mire jó a cinizmus rendes válasz helyett?

Kérdező, szerintem hacsak nincs valami nagy bőrproblémád (ezesetben jó orvoshoz fordulni), akkor a te korodban nincsen szükséged ennyi fedésre. Ahogy előttem mondták, bőven elég a BB vagy CC krém vagy színezett hidratáló. Korrektor mehet a problémás helyekre, de nem kell eltúlozni. Púder valószínűleg teljesen felesleges, bár ugye sminkfixáló, de neked nincs rá szükséged. Ha zsíros az arcbőröd az egyik legrosszabb amit tehetsz, ha eltömíted a pórusokat, inkább hordj magadnál zsírfelszívó lapocskákat és azokkal tapogasd le az acod időnként. Pláne most nyáron lenne sok ez, csak leizzadod.

A tus, ha tetszik használd. A több réteg szempillaspirálon nem tudom mit értesz, hogy többször húzod át egyszerre? Mert ez nem baj, az még nem több réteg, ha hagyod megszáradni és utána húzol még egy réteget, ez az igazi rétegezés, ami megint felesleges.

Bronzosítót esetleg használhatsz, de tanuld meg, hogyan kell helyesen.

Ha ezek után is ragaszkodsz az alapozóhoz (amit sajnálnék), akkor egy leheletnyi pirosítót is tegyél fel, mert nagyon seszínű lesz az arcot. De hangsúlyozom újra, hogy ez a te korodban mindennapi sminknek valóban sok, hagyd levegőzni a bőrödet. Amit viszont mindenképp tegyél meg, hogy minden nap csak olyan dolgokat kenj az arcodra, aminek van fényvédő faktora, mert a Nap nagyon rosszat tesz.

2014. jún. 9. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!