Milyen szempillaspirált javasoltok?
Nektek melyik jött be a legjobban?
Mennyibe kerül?
Sörtés vagy szilikonos?
Hol vettétek?
Miért szeretitek?
Írhattok többet is.
Sörtés és szilikonos spirálom is van. A szilikonossal szebben át lehet fésülni a pillákat, így természetesebb hatású lesz, ám én úgy vettem észre, hogy kevesebb festék megy fel vele.
Jelen pillanatban olcsóbb szempillaspiráljaim vannak: Miss Sporty XX Volume a sörtés és egy nevenincs: Vollaré Clubbing a szilikonos. A nevenincs spirál amúgy nagyon jól szuperál. Szeretem bennük, hogy meleg vízzel szépen le lehet mosni őket.
Amire vágyom, az a L'oreal double extension renewal serum mascara. Dupla komponensű, állítólag nagyon jó, de még nem találtam meg a lelőhelyét.
Nekem is van mindkét fajta de szerintem a sörtéssel lehet természetesebb hatást elérni. Az essence essence lash princess az egyik kedvencen. Hosszú és dús pillákat csinál1200ft és sörtés.
A másidik is essence az is sörtés a neve Get Big Lashes!800ft hosszabítja a szempilláid. A harmadik az ugyan az mint az előző válaszírónak a Miss Sporty900ftba kerül és szilikonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!