Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudtok ajánlani szempillaspirált?

Tudtok ajánlani szempillaspirált?

Figyelt kérdés
Olyat keresek ami jó fekete pillákat csinál de nem ragasztja össze őket.Dús szempilláim vannak es közép hosszúak,szóval inkább hosszabbító féle kellene.Esetleg ha árat is tudtok írni azt megköszönném,kb. 2000-2500-ig
2015. júl. 29. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Sárga Lovely (Rossmann). 700 Ft . Egy csodaszer!!! De tényleg!!!

Nem tapasztja a pillákat, íveli őket, intenzív fekete színt ad, durván hosszabbít. Nekem egyenes, rövid pilláim vannak, de brutál, h mit csinál velük.

Krémmánián olvasd el a véleményeket, ez a legjobb spirál az oldal szerint (is).

2015. júl. 29. 16:21
 2/6 anonim válasza:
egyetértek az előzővel én is azt használom és nagyon szeretem pont megfelelő, múltkor meg is kérdezték tőlem hogy műszempillám van e...de nem lesz tőle nagyon durva a kinézeted!!
2015. júl. 29. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a Miss Sporty sárga tubusú szempillaspirálát szerete nagyon. :) Eddig kettőt használtam el, lassan kéne vennem mégegyet.
2015. júl. 29. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:

lovely van most nekem is:)csak mar fogyoban van:/

miss sportysat majd megnezem

koszi:)

2015. júl. 29. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
NYC Big bold spirál. Jobb, mint a Maybelline
2015. júl. 30. 20:18
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi:)megnezem
2015. júl. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!