Alapozót szeretnék venni, mit javasoltok?
Figyelt kérdés
A bőröm az orr,és az állam környékén miitesszeres,és egy kicst vízhiányos(száraz) a homlokom,és az arcom többi része,normális,ott nincs semmi.Viszont az lenne a problémáám hogy nem találom meg a tökéletes alapozót..hiába próbálgatom ki a boltba,egyik se megfelelő.Legutóbb 4 fajtát próbáltam ki,elkezdett tőle hámlani az arcom,meg egy kicsit darabos is lett.
Mit ajánlotok,milyen alapozót vegyek?Hozzáteszem,hogy pattanásaim nincsenek,csak is mitesszer,és az is az áll és orr környékén.Nem akarok nagyon nagy fedést,csak hogy a pórusaim ne legyenek ennyire tágak,illetve kicsit mattabb,és egyenletesebb legyen a bőröm felszíne
#milyenalapozotvegyek
2015. aug. 8. 10:27
1/3 anonim válasza:
Hát erre szerintem a BB krém jó, bár én utálom őket. Ha Pesti vagy menj el az Ó utcai sminkboltba ott tudnak segíteni színben is. Látatlanba nem lehet alapozót mondani mert mindenkinek más jön be. A nyakadon kell kipróbálni és ha nem üt el a színe akkor jó.
2/3 anonim válasza:
A leírtak alapján neked arcápolókra van szükséged, másra nem... mitesszerek ellen bha krém, vagy esetleg kávé bőrradírnak gőzölés után. A tág pórusokon az alapozó csak ront. Mattításra meg púder való. Szárazságra hidratáló. Egyáltalán miért alapozót keresel? Mindenesetre ha az kell akkor én a Bourjois márkát ajánlom.
3/3 anonim válasza:
BB krém (színezett hidratáló) bőven elég :) Ha még is az alapozó mellett döntesz, ajánlanám a Catrice alapozóit. Nekem ugyan ilyen a bőröm, használtam rá alapozót de rájöttem hogy nem akkora a probléma. Ilyen melegben csak púdert használok hogy ne legyen fényes a homlokom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!