Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrpiercingesek! Ti nem...

Orrpiercingesek! Ti nem féltek ettől?

Figyelt kérdés
Azon szokott járni az agyam, hogy mi van ha a belső része a piercingnek letörik mondjuk bármi okból és belélegzem, bekerül a tüdőmbe és viszont látásra. Ez csak nekem fordul meg a fejembe?
2015. aug. 8. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Előbb szakad ki az orrodból mint hogy letörik.

Egyszerű paraszti ésszel is megnézheted hogy ez így van. A fém vagy műanyag alapvetően keménynek mondható és inkább hajlik. A töréshez ezeknél óriási erő kell vagy nagyon meg kell őket hajlítani hogy az anyag meggyengüljön.

Mivel az orrod átmérője csekély és nem hat rá hajlító, nyíró vagy csavaró erő ezért elég lehetetlen.

Ha pedig beakad valahova nyugodt lehetsz mert az orrodból sokkal könnyebben fog kiszakadni mind oldalra mind előre mint hogy eltörjön:)

2015. aug. 8. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Mármint az emberi szövetekhez képest kemény minden és a műanyagot se ilyen hülyeséget képzeljetek el mert ékszernek ami műanyag vagy hasonló azért bírnia kell különben balesetveszélyesnek nyilvánítják és nem hozható forgalomba.

(csak megjegyzem de az ékszerek többsége valamilyen fém, ami lehet nemes fém is)

2015. aug. 8. 13:02
 3/3 A kérdező kommentje:
hát az én orromba olyan van, amit előtte el kellett hajlítani, hogy ne csússzon ki. olyan volt eredetileg mint egy kis fülbevaló. kb L-alakra hajlítottam meg, beraktam és most belül a szára nagyjából hozzásimul majdnem az orrom belső feléhez. és a hajlítás miatt gondoltam mi van, ha kicsit meggyengült az amúgy is nagyon vékony szár, és eltörhet akár....
2015. aug. 8. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!