Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem féltek a Rossmannban vagy...

Nem féltek a Rossmannban vagy a DM-ben a leárazott szájfényekből vásárolni?

Figyelt kérdés

Nekem néha megtetszik egy-egy darab, de nem merek venni. Annyira olcsóak hogy elgondolkozok hogy mennyi ember használhatta, hogy megpróbálják ilyen olcsón elszórni.

200-300 Ft-okat kérnek el pl. egy L'Oreal szájfényért.

Szerintetek ez mennyire jó? Ha vásároltok belőlük akkor miért teszitek?

Az a szájfény nagyon tetszett de... leírtam fentebb. Mi a véleményetek?

2013. máj. 6. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Miért használta volna őket bárki is?

Nem értelek.

2013. máj. 6. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
én azt nem értem hogy hol látsz ilyen olcsón,felénk még a leárazottak is min600ft-osak
2013. máj. 6. 20:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Budapesten, pont holnap indulok újabb körútra. :) Abból indultam ki hogy rengeteg teszter terméket láttam közöttük és olyanokat is amik már meg voltak kezdve egy kicsit.
2013. máj. 6. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem, mert nem használok szájfényt :P de nem vennék; egyik barátnőm a szemhéjfestékkel szívta meg, mert az is teszter volt és kapott egy "kis" kötőhártya gyulladást.
2013. máj. 6. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:

vettem már tesztert, de csak olyat, amin még rajta volt a védőfólia, magyarán nem került még ki a polcra a raktárból, és úgy futott ki a kollekció

persze használtat nem vennék meg, max parfümöt

2013. máj. 6. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a leárazott cuccok között soha nem láttam még tesztert. Vennék belőlük, csak mire bejutok a városba, addigra a szép színeket mind kiválogatják...
2013. máj. 6. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Amin rajta van, hogy teszter, olyat tuti nem vennék, még ha érintetlennek tűnik sem. Már vettem régebben leárazott szájfényt, nem lett tőle bajom, de már nem vennék, pont emiatt, hogy lehet beleturkálnak. Mert ahogy szoktam nézegetni a leárazott termékeket, a rúzsok össze vannak maszatolva, a szemhéjpúderekbe belenyúlkálnak, a korrektorok ki vannak kenve, stb. A múltkor voltak azok a spirál csíkos Manhattan szájfények kiárusítva, és az összesen látszott, hogy már beleturkáltak. Ebből kiindulva sem veszek többet leárazott szájfényt. Igaz szerintem nem a szájukon próbálják ki, hanem a kezükön legtöbben, de akkor sem.
2013. máj. 7. 08:43
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát az igazi, minőségi széjfény nem ennyibe kerül. Ha 300.- -ért veszel szörnyű belegondolni mit kensz magadra:S én inkább drágábban veszem, de tudom mi van benne. Amit én használok, az természetes összetevőkből áll, virágszirmokból nyerik ki ezeket a csodálatos színeket és tartós, gyönyörű hatást kelt. és tudom, hogy nem káros, amit magamra kenek.

nyugodtan írjatok üzenetet ezzel kapcsolatban, akinek szimpi, vagy akinek kérdése van.

2013. jún. 27. 11:40
 9/9 anonim válasza:
kezdjük ott, hogy én a rossmannban még életemben egyszer sem láttam ilyen olcsó szájfényeket.. pedig elég sokszor járok oda de nem láttam max 500ft-tól
2013. júl. 10. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!