Valaki találkozott már a Rossmannban az Essences 349 forintos kiárusítással?
Figyelt kérdés
Krémmánián olvastam, hogy valaki vett valamit annyiért, de itt Győrbe még semmi.:((2013. jan. 16. 10:31
1/13 anonim válasza:
Debrecenben van, a Rossmann-ban és a DM-ben is.
2/13 Mia_may válasza:
Èrdeklődj a pénztárostól vagy eladótól :)
3/13 anonim válasza:
Régebben igen, de most nem volt, pedig tegnap voltam rossmannban
4/13 anonim válasza:
Megkérdeztem Szegeden egy eladót, azt mondta, hogy az essence termékek nincsenek és nem is lesznek leárazva.. Remélem csak el volt tájolva, benézek más rossmanba is, hátha..
5/13 anonim válasza:
Hétvégén BP-en valahol láttam ilyet... de már nem tudom hol...
6/13 anonim válasza:
székesfehérvári Müllerben is le vannak árazva, vettem is ezt-azt!
7/13 anonim válasza:
Én is Győri vagyok, és én sem találkoztam még ezzel egyszer sem. :( Nagyon sajnálom, mert az essences termékek a kedvenceim. Hallottam ilyet, hogy a Müllerekben is szokott ez lenni, de oda még nem tudtam elmenni, mikor ilyen akció volt.
8/13 anonim válasza:
Viszont februarig tuti learazzak :) Segitsunk egymasnak es irjunk ha latjuk a rossmanban :)
9/13 A kérdező kommentje:
Hat en is megkerdeztem eladot..majd a kacatos reszhez iranyitott, hogy ott vannak az akcios termekek....hat nem ertette, hogy en mirol beszelek:/
Aki irta, hogy gyori! Te melyik Rossmannba lested?
Mullerbe am en sose lattam learazva meg Essencet.
Am attol tartok, hogy mivel ritkan van szabadnapom lekesek mindenrol.:// es le lesz mar fosztva.
2013. jan. 17. 09:37
10/13 anonim válasza:
Szia! Én írtam Győrből. Hát én néztem már a baross útiban is, meg az Árkádosban is, de semmi, a plázában nem tudom, oda ritkán járok ki. Abban a kacatos leértékelős állványban látok néha beleszórva egy két leselejtezett essence terméket, de azok csak némelyikből az utolsó, selejtes darabok, szóval tuti, hogy ez nem az az akció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!