A rossmannban akciósan meg van hirdetve, hogy minden Max Factor alapozó 2.799 Ft. De?!
Figyelt kérdés
De bent az üzletben a Miracle touch és a Facenity nincs leakciózva. Pedig alapozó az is. Vajon arra miért nem vonatkozik??2012. nov. 6. 10:48
1/4 anonim válasza:
van szád? van. megkérdezted ott az eladókat? gyanítom,hogy nem....:S
2/4 anonim válasza:
Elég hülyén csinálták meg akkor a szórólapot, mert ott még a képen is a Facefinity van. Kérdezz rá, de ha nincs kiírva, hogy akciós lenne, akkor úgysem adják oda akciósan. :(
3/4 88Móni88 válasza:
Ha az újságban ott van, hogy akciós (nézd meg a dátumot, hogy mikortól), akkor bizony oda kell, hogy adják azon az áron amin hirdették. Vigyél magaddal egy újságot és dugd az orruk alá...
Én egyszer az OBI-ban jártam úgy, hogy a narancssárga burkolatú spotlámpa-sor meg volt hirdetve 2500 Ft-ért, de az üzletben 4999 FT volt feltüntetve. Megkérdeztem az eladót, hogy hogy van ez. Azt mondta, hogy ha van nálam újság és be tudom bizonyítani, hogy annyiért hirdetik, akkor ideadják (persze közel-távol nem volt újság )...
4/4 anonim válasza:
Én 2799-ért vettem meg a Facefinityt. Az újságban is ennek a képe van feltüntetve, oda kell hogy adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!