Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » ESSENCE leárazása a Rossmannba...

ESSENCE leárazása a Rossmannban mikor lesz? Elvileg jan.15-től? Tu. Dtok valami pontosat?

Figyelt kérdés

mert holnap érek rá csak,mert nagyon kiesik a rossmann, /a muller meginkabb/

nem tudja valaki mikor lesz learazas,es mire lehet szamitani? nagyon szépen koszonom,elore is

2013. jan. 13. 20:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
dejóóó ez engem is érdekelne:)
2013. jan. 13. 20:27
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem január vége felé.
2013. jan. 13. 21:07
 3/18 anonim ***** válasza:
Én is jan. közepét olvastam.
2013. jan. 13. 22:29
 4/18 anonim ***** válasza:
Így is nagyon jó áron van és még leárazás is lesz? Szuper! *-*
2013. jan. 14. 16:44
 5/18 A kérdező kommentje:

holnap megyek ha lesz időm,majd leirom hogy van e mar learazas:)

a mullerben tuti van,csak az nekem nagyon kiesik

2013. jan. 14. 20:15
 6/18 anonim válasza:

Hali,

Rossmannban még nem volt (tegnap legalábbis), de a DMekben, ahol van Essence pult, már van! Ahol én voltam ott pl ömlesztve bevágták egy tartóba az állvány közepére, elsőre nem is szúrtam ki. Sikerült a két kékes monot megvennem, ami kifut, de nem volt már ott sem sok minden (a dmben alapjáraton inkább csak 1mes pultok vannak...). Olyat hallottam hogy a Rossmannban februárban lesz leárazás.

2013. jan. 16. 09:09
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem tudjátok véletlenül, hogy Szegeden van-e valahol essence leárazás? Ahozzám közeli dm-ben nincs essence pult, de ha tudná valaki, hogy hol van, hálás lennék :)
2013. jan. 16. 09:36
 8/18 A kérdező kommentje:

köszi 6#:)

azota voltam,de csak a szokásos leertekelesek voltak, pl sárga szemcerka 199ert..meg zöld lábra való lakk, 299ert.

debrecenben dmben essence pult?:O tud vki?

2013. jan. 17. 17:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Ma már találtam Rossmannban leértékelt cuccokat! Be is vásároltam vééégre:)! Megérte várakozni, nálunk, amit akartam volt szerencsére.
2013. jan. 21. 15:13
 10/18 A kérdező kommentje:

ÚÚÚ:D

mik voltak akciósan?:):):)

2013. jan. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!