Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » ESSENCE leárazása a Rossmannba...

ESSENCE leárazása a Rossmannban mikor lesz? Elvileg jan.15-től? Tu. Dtok valami pontosat?

Figyelt kérdés

mert holnap érek rá csak,mert nagyon kiesik a rossmann, /a muller meginkabb/

nem tudja valaki mikor lesz learazas,es mire lehet szamitani? nagyon szépen koszonom,elore is

2013. jan. 13. 20:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

[link]

Nem is igen láttam üres helyeket, mindenből szépen volt a hozzám közeli Rossmannban.

2013. jan. 21. 19:30
 12/18 anonim válasza:
már vége felé jár mert már alig van valami.
2013. jan. 23. 19:46
 13/18 A kérdező kommentje:

MA VOLTAM KÉT ROSSMANNBAN:)

és rengeteg minden volt!

vettem alapozót,bronzosítót, highlightert /sun club/, koromlakkokat, nude, rozsaszin, kék, körömdíszítő jewellery, és körömmatrica, hab állagú pirosító, szemhejpuder,szemcerka,másik puder:)

nagyon sok minden volt, 350,- ftba került minden

és full jók voltak:) nagyon megérte.voltak ruzsok,szajfenyek,repedezos lakkok,top coatok...stb:)

2013. jan. 24. 18:13
 14/18 A kérdező kommentje:

és ha tehetitek menjetek több helyre,mert volt ahol én vittem el az utolsót,de a másikban még volt vagy 5 pl

kétvégű lakkokbol is sok volt

2013. jan. 24. 18:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Én vettem egy szuflés pirosítót, egy sun clubos highlightert meg egy csillogós fedőlakkot.

A többi nem annyira nyűgözött le, hogy csak azért megvegyem, mert 340 ft.:) meg most van függőbe egy MUA rendelésem is.:)

2013. jan. 24. 20:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Én sem azért vettem mert volt:D de ha hozzátudtam jutni,pl a bronzosito harmadaert akkor jó vétel:) megérte sztem
2013. jan. 24. 22:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is rengeteg dolgot vásároltam, inkább most 350-ért, minthogy egy hónap mulva rám jöjjön, h tulajdonképpen szükségem van rá és megvenném teljes áron :)
2013. jan. 25. 09:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is sok mindent vettem. Nagyon örülök hogy ilyen jó áron jutottam hozzá a termékekhez. :)
2013. jan. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!