Orrpiercingesek! Lehet pár kérdésem az orrpiercingről?
Eljátszottam azzal a gondolatattal ,hogy milyen lennék orrpiercingel...
Lehet, hogy buta kérdés de orrkarikával, ki lehet fújni az orrot? :)
Hogyan szúrják a piercinget?
Lehet, hogy azonnal karikát, és nem olyan pontot raknak be, mert a pont egyáltalán nem tetszik....
Mennyi idő alatt nő be a lyuk?
Mennyire marad meg a nyoma?
Okoz kényelmetlenséget?
Én csak annyit tudok mondani hogy fáj amikor szúrják.
Utána még kb 2 hétig volt meg, és folyamatosan nagyon érzékeny volt. Ki is szedtem. Kifújni egy darabig biztosan nem fogod. Ha csináltatsz szerintem inkább nyáron amikor nem fázol meg:D
Valóban igaza van az előttem válaszolónak, ne ebben a megfázós időben csináltasd, mert fájdalmasabb lesz a gyógyulása!
1. Igen lehet, csak az első pár napban lesz furcsa.
2. Fertőtlenítik a bőrfelületet, átszúrják (branül tűvel, nem tudom ismered-e a mechanikáját), mindez 1-2 másodpercet vesz igénybe és bent is lesz az ékszer :)
3. Igen lehet karikát, de nem ajánlatos pontosan az orrfújások miatt nehezebben fog gyógyulni..
4. Függ az ékszer vastagságától, mióta viseled a piercinget.. Egyénenként változó, valakinek napok alatt se gyógyul be míg másoknak pár perc alatt összeforr.
5. Minimális nyoma marad, szinte semmi.
6. Kényelmetlenség alatt mit értesz? Én nem tapasztaltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!