Akik minden nap sminkelik magukat! Nem féltek ha egyszer meglát valaki titeket smink nélkül nem fog felismerni?
Színezett hidratáló, korrektor, szempillaspirál, színtelen ajakápoló.
Nincs nagy különbség a sminkelt és a natúr arcom között, eddig még senki sem ijedt meg tőlem.
19/L
Ha valaki olyan erősen sminkel, hogy nélküle nem ismerik meg, az rég rossz:) mindenki jobban néz ki egy kis sminkkel, persze nem pandaszemekre gondolok, csak egy természetes sminkre. De ettől még nélküle is megismernek, viszont én speciel sokkal jobban érzem magam benne.
Ne rakj fel olyan erős sminket, hogy ne ismerjenek meg nélküle és akkor nincs gond. Suliba amúgy sem való túl sok vakolat :)
Az elég gyökér, aki nem ismeri meg a másikat smink nélkül. :D
Én szeretek egy alap sminket feldobni. Leginkább a karikás szemem miatt egy kis alapozóval elfedni. Van, hogy már másra nincs időm vagy kedvem. Suliba azért az esetek 90%-ban sminkelem magam, mert egy kis önbizalmat ad, ha szép és egészségesnek néz ki az arcom. Amúgy nagyon fehér vagyok és sokszor megkérdezik, hogy beteg vagyok e, ha nem festem ki magam. Viszont volt már, hogy buliba is nulla festékkel mentem. Még is összejött egy randi. :D Szóval nem érdemes nagy ügyet csinálni belőle.
Nem hiszem, hogy ne ismernének meg smink nélkül. Szerintem a legnagyobb különbséget általában a sminkelt és smink nélküli arc között a szemhéjtus teszi, azt meg nem használok. Nekem a sminkelt és sminkeletlen arcom között is csak annyi a különbség, hogy sminkben kevésbé látszanak a bőrhibák (de nem szoktam 100%-osan elfedni a bőröm), és hosszabbak a szempilláim a spiráltól. Szemceruzát ritkán használok, szemhéjpúdert csak natúr színűt. A számra is legtöbbször csak ajakbalzsamot rakok, vagy valami natúr színű rúzst esetleg szájfényt, alkalmakra kicsit rózsaszínesebbet, de nem rikítót.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!