A lányok hány százaléka nem sminkeli magát?
18:30as : nagyon jól tudom, hogy nem jelent semmit, de pontos statisztikát nem lehet adni. Amúgy véletlenszerű mintavétel, tehát valamire csak jó.
18:25ös vagyok.
Én például sokszor egyáltalán nem sminkelek,szerencsére nem szorulok rá,maximum szemceruzázok.Maximum.
21/L
Én egyáltalán nem sminkelek. Megmosakszom felkenek egy mattító krémet (színtelen) és kész. Se korrektor, se alapozó, se szemceruza vagy spirál, a számra se kenek még ajakápolót sem mert nehezen tűröm.
Ritkán sminkelek, ha valami esemény van. Akkor persze erősen és színes műszempillák stb. De elég macerás ezért ha lehet kihagyom.
Minden ismerősöm sminkeli magát, van aki visszafogottabban van aki rétegekben :) Nincs olyan ismerősöm aki semmi sminket nem használna.
Gondolok itt 18-55 év közötti nőkre, körülbelül 60 személyről beszélhetünk.
Szerintem a nők nagyrésze használ sminket. Gondoljunk most a gazdagabb országokban élőkre nem afrikaiakra. Natúr sminket vagy korrektort a legtöbb nő használ. Kevés az olyan aki egyáltalán nem ken magára semmit.
Ez érdekes kérdés...
Tini koromba szinte állandóan sminkeltem magam,aztán ahogy teltek az évek leszoktam róla...
A kozmetikusom befesti a szemöldököm és a szempillám tartós festékkel.Ennyi.
28/L
Nálunk az osztályból 20 lány festi magát. 26 lány van az osztályban..
17 éves a többség.
én csak korrektort meg szempillaspirált használok és nagyon szeretem :D (néha kihúzom halványan feketével a szemem.)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!