Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A lányok hány százaléka nem...

A lányok hány százaléka nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés
..
2010. márc. 7. 17:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
48%
A mi osztályunkból (gimi 1.) kiindulva mindenki sminkeli magát, azaz 0. De ha az általános iskolásokra vonatkozik a kérdés akkor kb 85, ha pedig az idősebbekre akkor 10-20 :D
2010. márc. 7. 18:05
 2/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy minimális sminket mindenki használ. Ha mást nem korrektort vagy valamit. Én még nem nagyon láttam olyat aki semmi sminket nem használ. Már a 11 éves húgom is néha kisminkeli magát és úgy megy suliba.
2010. márc. 7. 18:25
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi 6an vagyunk egy lakásban (egyetemi koli), véletlenszerűen osztottak össze minket, és 50%unk sminkeli magát.
2010. márc. 7. 18:25
 4/19 anonim válasza:
100%

Huh, ez engem is érdekel :D Remélem, valaki ismer statisztikát és tudja :D

Személyes gyors-fejszámolásom alapján a tíz legközelebbi barátnőm és ismerősöm 80%-ban sminkeli magát, és ezt most rendszeres sminkre értem., nem partimaszkarára.

2010. márc. 7. 18:29
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: ez nem jelent semmit, 6 emberből nem lehet statisztikai adatra következtetni. sőt még 1 osztályból sem lehet mert az egyik előző válaszoló írta h náluk meg mindenki sminkel, pedig ők is véletlenszerűen lettek összeválogatva.

De miért érdekel, kérdező?

2010. márc. 7. 18:30
 6/19 anonim ***** válasza:
18.30 vagyok és 18:25nek írtam.
2010. márc. 7. 18:31
 7/19 anonim ***** válasza:
51%
Jah és ha már itt tartunk bizonyos kultúrákban vagy pl törzsekben afrikában senki sem sminkel és nagy valószínűséggel a 10 év alatti lánykák sem sminkelik magukat szóval pontatlan a kérdés. Ha a világon élő összes nőre vonatkozik beleértve a csecsemőket is, akkor meg az sem lesz reális adat.
2010. márc. 7. 18:35
 8/19 anonim ***** válasza:

Hát ez durva. A második válaszolón döbbentem le...Rajtam majd fél éve egy deka smink nem volt (21 éves vagyok) és most ahogy végigondoltam a környezetemben lévő nőket,kb 80% nem sminkeli magát rendszeresen.

Persze rendes statisztikai adatot Én sem tudok mondani sajnos.

2010. márc. 7. 18:39
 9/19 anonim ***** válasza:
hát én se sminkelem magam csak ha vmi fontosabb esemény van pl. esküvő,ballagás stb.
2010. márc. 7. 20:27
 10/19 anonim ***** válasza:

ez tényleg butaság hogy mindenki használ egy minimálisat. máris ismerek 3-at aki nem. 2 nővérem(pedig még fiatalok) meg egy sulistársam. bummm!!!!! ja meg van hogy én se, mert néha már úgy érzem magam, mintha nem is én lennék. egyre jobban szokok le róla :$ :D

19/L

2010. márc. 7. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!