Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez Szerintetek sok smink a...

Ez Szerintetek sok smink a koromhoz képest?

Figyelt kérdés

Ősszel leszek 14 éves.

-2 féle korrektor (bőrhibákra és szem alá) -kompakt púder -szemhéj púder (bézs színű, éppen csak csillog -szemceruza (fekete, alsó és felső vízvonal)

-vízálló fekete szempilla spirál

Több verzió van.

1. Nude matt rúzs rá egy babarózsaszín rúzsceruza, de inkább olyan mint egy szájfény

2. Nude rúzs rá egy csillogós labello

3. Essence-nek a love mé színű rúzsára egy átlátszó ajakbalzsama.

Ezt most szögezzük le, hogy NEM ÚGY NÉZEK KI MINT EGY KIFESTŐKÖNYV VAGY MINT EGY KÉTLÁBON JÁRÓ VAKOLT FAL

2015. júl. 27. 13:27
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ahogy így olvastam, kicsit soknak tűnt, én ennyi idősen csak szempillaspirált és szemceruzát használtam.

A szem alatti korrektort felejtsd el, inkább aludd ki magad, használj rá valami krémet, az eltünteti.

Egyébként meg ne eltakarni akard, hanem ELTÜNTETNI.

A szempillaspirál belefér, meg a szemceruza is, de arra figyelj, hogy mindig jól lemosd, mert különben fájni fog az a bőrterület.

A szádra pedig inkább csak ajakbalzsamot használj, mert az nagyon szépen csillog, meg sokáig megmarad, és még ápol is.

És a bőröd ápolására nagyon figyelj. Én például Nivea arctonikját használom minden este, és nagyon jót tesz a bőrömnek. Ezen kívül arcpakolásokat szoktam rátenni. És ha teheted minél kevesebb terméket használj.

2015. júl. 30. 13:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A fekete szemcerka az, amit minden 13-15 közötti lány megkaparint valahonnan, és a végére kispandák lesznek. Nincs ezzel gond, én is az voltam. Viszont utólag belegondolva jobban örültem volna, ha valaki akkor szól, hogy fekete helyett barnát használjak - szebb, természetesebb, kevésbé feltűnő.
2015. júl. 30. 20:01
 13/13 Renvoi Zsuzsanna válasza:
Én nem tartom soknak... egy szép, visszafogott smink, mindig elegáns és nőies.
2015. aug. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!