Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megéri 2000 ft-ért Urban...

Megéri 2000 ft-ért Urban Decay Naked2 paletta utánzatot venni?

Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy nem ugyanaz a minőség, de sokkal rosszabb? :S

2015. júl. 26. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Ebayen,aliexpresszen (egyéb feltételezhetöen kínából származó) koppintás UD termékekkel nem szívesen kísérleteznék, csomagolás gagyi, színek pigmentáltsága gyatra, csalódás a vége. Ha szeretnél használható terméket aminek az összetevöi is felvannak tüntetve illetve a színek is tökéletes másai a Naked2-nek akkor ajánlom figyelmedbe a MUA (Makeup Academy) -undressed me too palettát ára 2000ft körül mozog vagy pedig a W7- in the buff palettáját ( ennek már a csomagolása is hajaz a naked2-re) ez pedig 3000ft körül van. Mindkettö tökéletes dupe negyed annyiér mint az UD.
2015. júl. 26. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
a pinkpandán vannak doupjai a nakednek 1900Ft-ért. Nézd meg! [link]
2015. júl. 27. 00:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek. :) Én eBay-ről rendeltem volna, de így inkább máshonnan fogom. :)
2015. júl. 27. 10:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Esetleg Naked, és Naked 3 utánzatokról nem tudtok? :)
2015. júl. 27. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
14%

Naked: MUA-undressed, W7-lightly toasted, Makeup revolution -iconic 1,

Naked2: MUA- undressed me too, W7- in the buff,Makeup Revolution-iconic 2

Naked3: W7-in the nude, Makeup Revolution-iconic 3

Naked basic : W7- in the mood

Naked basic 2: W7-in the city

2015. júl. 27. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

Naked1: [link]

Naked3: [link]

2015. júl. 27. 15:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Amúgy nem tudom, ki pontozott le, mindenesetre én mindkettőtöket felpontoztam. :)

2015. júl. 27. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
ugyan én nem próbáltam az eredeti palettákat, így összehasonlítani nem tudom őket, de meg van mind3nak a koppintása ebay-ről. Nagyon szeretem őket, eléggé pigmentáltak, hál Istennek nem irritálta a szemeimet és tartósak is.
2015. júl. 27. 20:52
 9/9 anonim válasza:
Masolatot nem vegyel akkor inkabb vasarolj egy olcsobb, de jobban pigmentalt szinekbop allot, hiszen az utanzat altalaban meg se kozeliti a valosagot😊
2015. júl. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!