1/6 anonim válasza:
Ha nem érzékeny a szemed. Én nem merném, mert ki tudja, mi van benne.
2/6 anonim válasza:
Van egy csoport facebook-on ,ott jó sokan vagyunk,és sok csaj megrendelte és semmi bajuk nincs tőle...
4/6 anonim válasza:
Én már rendeltem ebayről nem egy szemhéjfesték szettet. Annyit tudok mondani,hogy zsákbamacska :)
Van amelyik gyönyörűen pigmentált,tartós és tényleg szép. Van amelyikben kicsit csalódtam,de azt is tudom használni, fixálóval egy éjszakát kibír,de amúgy nem túl tartós.
Illetve rendeltem már olyat is aminek a színei se olyanok voltak,mint a képen,illetve a minősége is pocsék. Ráadásul pont ez volt a legdrágább az összes közül..
Szerintem nyugodtan megrendelheted,csodára ne számíts és akkor csalódni nem fogsz! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Ennyi pénzért nem is számitok csodára.:D Drágábbat pont azért nem akarok, mert nem biztos, hogy jó minőségű..:D aztán lehet jobban járok ezzel mintha a duplájáért venném..
2015. febr. 28. 14:45
6/6 anonim válasza:
ez a Naked dupe-ja, ugye?
én jó véleményeket olvastam róla, bár nyilván minőségben nincs olyan, mint az eredeti, de nem is rossz-ennyi pénzért, ezt írják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!