Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol vehetnék jó minôségű...

Hol vehetnék jó minôségű palettát?

Figyelt kérdés
Esetleg ajánlanátok olyan palettát amiben megtalálhatóan az alap színek és inkább kezdôk számára alkalmas akik még csak kísérleteznek? Valamint honnan szerezhetném be?

2015. júl. 5. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
ha ilyen barnás, nude színekre vágysz, akkor árul az essence és a catrice ilyen palettákat olcsón. persze vannak más, vadabb színekben főleg az essencenél. kezdésnek jók, hogy megtanulj sminkelni. rossmannban, müllerben kaphatóak. ha már megy, később vehetsz drágább, pigmentáltabb palettákat.
2015. júl. 6. 06:09
 2/4 anonim ***** válasza:
ja meg a rossmannban található lovely márkának is van sok természetes színt tartalmazó palettája, az is olcsó.
2015. júl. 6. 06:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. júl. 6. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a Makeup Revolution palettákat ajánlom, bár azok picit drágábbak, de úgy hallottam, hogy nagyon jók. Nekem nincs, mert rengeteg szemhéjpúderem van és nem akarok még egyet venni, de annyira tetszenek, hogy szerintem úgyse fogom tudni megállni :D. Pink Pandáról meg tudod rendelni :). [link]
2015. júl. 6. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!