Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék egy UD - Naked...

Szeretnék egy UD - Naked palettát, de nem szeretnék pénzt előreutalni. Van itt olyan, aki beszerezne nekem egyet (persze eredetit! ) és elküldené postán vagy személyesen átadná?

Figyelt kérdés

2015. máj. 20. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Olyan nem lesz itt, aki a saját pénzéből megveszi egy szép ígéretre, mert ők is simán bukhatnak rajta (messziről jött ember azt mond, amit akar). A boltból sem úgy viszed el a kenyeret vagy a ruhát, hogy előbb hazaviszed, és majd kifizeted vmikor...

Amúgy meg azért a legtöbb esetben a drogériák hivatalos oldalai elég megbízhatóak, de tehetsz fel nekik kérdést előre is azzal kapcsolatban, hogy mit csinálj, ha nem érkezik meg a cucc... a legtöbb simán visszautalja a pénzed.

2015. máj. 20. 22:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Képzeld, találkoztam már olyannal aki megrendelt nekem valamit a saját pénzén, majd odaadta nekem (ismeretlennel). Gondoltam, hogy jönni fog valami értelmetlen válasz...az meg, hogy egy cég oldala mennyire megbízható - tisztában vagyok vele. Köszi az értelmes válaszod, hogy idejössz nekem ilyen tanácsot adni, mintha hülye lennék és én nem tudnám ezeket, amit te leírtál..de talán lèteznek még jóindulatú emberek, akik segítenének a másiknak. Köszi a felesleges kommented.
2015. máj. 21. 07:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értelek, te is épp úgy meg tudod rendelni mint én vagy bárki más, miért nem teszed? Veszteni valód nincs, de annak van aki helyetted rendelné meg... ok, tegyük fel hogy beszerzem neked, mi a biztosíték arra hogy te majd ki is fizeted a kb 18ezret amibe nekem kerül ez?
2015. máj. 21. 11:35
 4/4 anonim válasza:
En Milanoban vettem a Sephoraban.
2015. máj. 25. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!