Hát, szerintem sok. Én 14 évesen, még nem sminkeltem, ballagásra is csak szempillaspirál volt. Szereintem ne vidd túlzásba. Oké, korrektor kell, meg esetleg szempillaspirál, alkalomra szemcerka, de ne rondítsd el magad még ilyen fiatalon. :)
2015. júl. 27. 13:48
2/13 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sok. 20 éves korodra durván meg fog öregedni a bőröd, ha folyton nyúzod. Szerintem szempillaspirál meg ajakápoló bőven elég lenne, ha sminkelni szeretnél.
2015. júl. 27. 13:58
3/13 A kérdező kommentje:
Ja igen és nem minden nap igy sminkelek. Egy hétköznapon csak korrektor púder labello szemceruza szempillaspirál. Ez amolyan kicsit bulizosabb smink volt amit fennt írtam. Anyukám is azt gondolja, hogy minek nekem smink.
2015. júl. 27. 14:09
4/13 anonim válasza:
2-es vagyok, egyetértek anyukáddal, most még amúgy semmi szükséged nincs sminkre. Ha ragaszkodsz hozzá akkor szerintem maradj a szempillaspirálnál meg a labellónál, a bőrhibákat meg inkább nézesd meg kozmetikussal vagy bőrgyógyásszal. Ha meg csak egy-két pattanás, azt a korrektor úgyis csak lefedné, de attól még észrevehető.
2015. júl. 27. 14:12
5/13 anonim válasza:
Talán egy picit.Ami szerintem elhagyható,hogy kevesebbet sminkelj az a szemhéjpúder és a rúzs.Én is ennyire sminkelek kb. :) 14/L
2015. júl. 27. 14:36
6/13 anonim válasza:
Szerintem nemsok, legalabb adsz magadra. En 13 evesen is igy sminkeltem magam mint ahogy te leirtad
2015. júl. 28. 00:40
7/13 anonim válasza:
igen, szerintem sok, bár így nehéz megmondani
2015. júl. 29. 12:18
8/13 anonim válasza:
Szerintem sok ilyen fiatalon meg főleg.A kevesebb néha több és legjobb a természetesség. :)
2015. júl. 29. 14:41
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Én 15 évesen kezdtem el így sminkelni, mint te. Ha neked tetszik, ne foglalkozz mások véleményével. Ha te így érzed jól magad, akkor hajrá! Persze mellette megfelelően kell ápolnod a bőrödet, meg mindig lemosni a sminket, hogy később ne legyen csúnya.
2015. júl. 29. 18:59
10/13 anonim válasza:
Jelenleg szempillaspirált használok és szemöldökceruzát. Korrektorra nem igazán volt eddig szükségem. Púdert is csak tervezek (!) venni.
Ja, igen.. 16 éves vagyok.
Annyi idősen, mint te, ballagásra épp' hogy használtam festéket a szempilláimra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!