Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudnék finomítani az...

Hogy tudnék finomítani az arcomon és az ijesztő szemeimen?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya erős az arcom meg a szemeim is gonoszak, és úgy nézek ki mint egy pszichopata. Szeretnék rajta valahogy rajta változtatni, hogy aranyos lányos pofim legyen. Próbáltam már kontaktlencsékkel is, de úgy még ijesztőbb az eredmény. Szempillaspirált szoktam csak használni. Erősebb sminktől már megint ott vagyok, hogy ijesztő vagyok T.T Minden ötletet, és tippet szívesen várok, az arc plasztikát utolsó helyre tenném.

Smink nélküli - [link]

ezeken nagyon látszik hogy ijesztő vagyok- [link]

[link]

2015. júl. 18. 12:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem vagy ijesztő. Van egy ismerősöm, aki nagyon hasonlít rád, és nem csúnya lány.

Viszont ahogy neki, szerintem neked is sokkal jobban állna az eredeti hajszíned, meglep, hogy ezt eddig senki nem írta.

És a szemöldöködet hagyd visszanőni, aztán kozmetikussal csináltass magadnak normális fazont.

Az a "csík" a szemed alatt pedig lehet, hogy a kialvatlanság vagy vitaminhiány miatt van.

2015. júl. 18. 21:28
 12/18 schwa ***** válasza:
aranyos vagy igy
2015. júl. 19. 12:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is a szemöldöködet kéne visszanöveszteni (pl ricinusolajjal kenegetni, elvileg hatásos bár én nem próbáltam) és másik hajszínt választani, talán barnát, szőkés barnát, de ennél mindenképpen sötétebbet szerintem. Az arcod nem csúnya és a szemed is szép, csak próbálgatni kell mi állna jól.:) 21/l
2015. júl. 19. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj, tényleg csak a hajszínedet kellene valami természetes árnyalatúra festeni, vagy hagyni visszanőni az eredeti hajszínedet, meg meg kéne tanulni rendes fejeket vágni fotón. :) (Vagyis lazíccsáál! :)))) Élőben biztosan vonzó vagy, ezekkel a szemekkel kizárt, hogy bárki elfutna előled, nagyon szépek.
2015. júl. 19. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kipróbálhatnál világoskék, világoslila, vagy ezüst színű szemfestéket a szemeidre, de a feketét inkább mellőzd, mert az túlságosan elüt a hajad, szemed és még a bőröd színétől is. Amúgy a hajad tényleg egy picit túl világos.
2015. júl. 20. 22:36
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek először megpróbálom a kozmetikussal való szemöldök szedetést. igazából félek visszafesteni a haja eredeti színre vagy akármilyen másra.
2015. júl. 23. 10:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Pedig egy barnás árnyalat sokkal jobban állna, hidd el :)

(Én a helyedben egy sötétbarna árnyalatot választanék)

2015. júl. 23. 12:03
 18/18 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

ilyesmi színűt megpróbálhatom, tartok tőle, hogy hogy állna

2015. júl. 24. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!