Hogy tudnék finomítani az arcomon és az ijesztő szemeimen?
Nagyon csúnya erős az arcom meg a szemeim is gonoszak, és úgy nézek ki mint egy pszichopata. Szeretnék rajta valahogy rajta változtatni, hogy aranyos lányos pofim legyen. Próbáltam már kontaktlencsékkel is, de úgy még ijesztőbb az eredmény. Szempillaspirált szoktam csak használni. Erősebb sminktől már megint ott vagyok, hogy ijesztő vagyok T.T Minden ötletet, és tippet szívesen várok, az arc plasztikát utolsó helyre tenném.
Smink nélküli - [link]
ezeken nagyon látszik hogy ijesztő vagyok- [link]
köszi a válaszokat. utolsó, elhiheted én sem repesek túlzottan az élettől, ha már így kiszúrt velem, bár ez inkább anyumék hibája.
Egy kozmetikus megtudja normálisan csinálni, ha odamegyek és megmutatom milyen tetszik, vagy tudja h egy adott fejhez milyen illene?
5ös úgy gondoltam ha visszanőtt
6os hihi én is csendes vagyok csak 176cm magas ./ ő sem véletlen csendes, tuti fél hogy a nézésével megöl valakit, még ha szépen is akarna nézni.] mit lehetne csinálni a ránccal?.o
Nem csúnya az arcod és nem is gonoszak a szemeid.
A szemöldököddel kezdj majd valamit, de ezt előttem már írták, és használj korrektort a karikáidra. Egyébként spirál nélkül szebb vagy.
Szerintem nincs veled semmi baj,a szemeid is szépek,macskásak.
Nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!