Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire nézne ki hülyén, ha...

Mennyire nézne ki hülyén, ha csak az egyik fülem tágítanám ki?

Figyelt kérdés
mindkettő ki volt tágítva de össze kellett növesztenem, mert az egyik fülembe nem pont középre szúrták a lyukat. viszont nagyon hiányzik a fültágtó, de nem akarok úgy kinézni mint valami mutáns, hogy az egyik fülem nagyobb mint a másik. szerintetek hülyén nézne ki? minden kommentelőt, aki csak fujjogni jön a fültágítóra lepontozok.

2015. jún. 21. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Mert ha mindkét füleden ki van tágítva, akkor nem nézel ki úgy, mint egy mutáns. Röhej. :D
2015. jún. 21. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem most csak az egyik van, kb 1 centisre.

Nem néz ki hülyén, de majd a másikat is kitágítom

2015. jún. 21. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem túl nagy a lyuk akkor szerintem teljesen rendben van. Nekem ugyan csak fülbevalóim vannak, de azok sem egyformán, ugyanannyi. Nem vagyok híve a szimmetriának.
2015. jún. 21. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha kisebb szerintem nincs gond vele. Ha már nagyobb, akkor elég furán néz ki.
2015. jún. 21. 15:30
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! kicsi lesz, 8 maximum 10 mm-es:)
2015. jún. 21. 17:10
 6/7 anonim válasza:
Legjobb barátomnak 10mm-es fültágítója van, de csak az egyik fülébe és egyáltalán nem néz ki hülyén. Ahogy az előttem válaszolók is írták, ha nagyra szeretnéd, akkor már necces, de 10 akár 12mm-ig tök jól néz ki. :)
2015. júl. 27. 20:03
 7/7 anonim válasza:
Nekem 16mm van es csak az egyikben :)
2015. szept. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!