Ez lehet hülyén fog hangzani xD De nem lenne valaki (k) hétfőnkét vagy keddenként a modellem?
Győrben!!!
Ugyanis műkörmösnek tanulok és hétfőnkét meg keddenként kellene modell akin tudok gyakorolni. Tudom furcsa, hogy itt kérdezem, de nem igazán ér rá senki.
12-14-ig meg 14-16-ig kellene 2 emberke. Olyan akin nincs műköröm, semmilyen lakk, de azért legyen ápolt a keze.
Itt az email címem és a facebookom, ha valakit érdekelne:
szilvi.sz@hotmail.com
facebook.com/sylvie.desrosiers.80
JA ÉS PERSZE INGYENES LENNE!!!
18 év alatt szülői beleegyezés kell!
Mert élő embereken kell gyakorolnunk.
Ami elég sz*r, mert ki az aki hétfőnként/keddenkét rá ér? A legtöbb ember dolgozik vagy suliban van.
Én Győri vagyok és szívesen lennék a modelled, de elég kínos lenne utána 90 kg os férfiként kifestett kezekkel rohangálni. :D
A viccet félre téve, lehet, hogy van olyan lány ismerősöm akit érdekelné a dolog, akkor jelentkezni fog.
húú köszi :D komolyan megmentenéd vele az életem :D
de amúgy a tanárom mondta, hogy volt rá példa, hogy egy férfi rakatott fel magának csak, hogy megtudja, hogy milyen érzés. ráadásul olyan nagyon hosszú hegyeset :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!