Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez lehet hülyén fog hangzani...

Ez lehet hülyén fog hangzani xD De nem lenne valaki (k) hétfőnkét vagy keddenként a modellem?

Figyelt kérdés

Győrben!!!

Ugyanis műkörmösnek tanulok és hétfőnkét meg keddenként kellene modell akin tudok gyakorolni. Tudom furcsa, hogy itt kérdezem, de nem igazán ér rá senki.

12-14-ig meg 14-16-ig kellene 2 emberke. Olyan akin nincs műköröm, semmilyen lakk, de azért legyen ápolt a keze.

Itt az email címem és a facebookom, ha valakit érdekelne:

szilvi.sz@hotmail.com

facebook.com/sylvie.desrosiers.80

JA ÉS PERSZE INGYENES LENNE!!!

18 év alatt szülői beleegyezés kell!

2015. febr. 12. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az a baj h én pesti vagyok viszont nagyon szép ápolt a kezem és erősek a kőrmeim mondjuk nem hinném h te ezért Pestre akarnál jönni . :)
2015. febr. 12. 21:44
 2/11 A kérdező kommentje:
hát a suliban kellene rajtad gyakorolnom szóval nehézkes lenne :D
2015. febr. 12. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Kár de nekem az suli mellett nem férne bele h utazgasaak Bocsi, de amúgy miért kell a suliba?
2015. febr. 12. 21:48
 4/11 A kérdező kommentje:

Mert élő embereken kell gyakorolnunk.

Ami elég sz*r, mert ki az aki hétfőnként/keddenkét rá ér? A legtöbb ember dolgozik vagy suliban van.

2015. febr. 12. 21:50
 5/11 anonim válasza:

Én Győri vagyok és szívesen lennék a modelled, de elég kínos lenne utána 90 kg os férfiként kifestett kezekkel rohangálni. :D

A viccet félre téve, lehet, hogy van olyan lány ismerősöm akit érdekelné a dolog, akkor jelentkezni fog.

2015. febr. 12. 21:59
 6/11 A kérdező kommentje:

húú köszi :D komolyan megmentenéd vele az életem :D

de amúgy a tanárom mondta, hogy volt rá példa, hogy egy férfi rakatott fel magának csak, hogy megtudja, hogy milyen érzés. ráadásul olyan nagyon hosszú hegyeset :D

2015. febr. 12. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehet férfi is modellnek, de olyankor időt kell hagyni arra, hogy leszedd a műkörmét a suli után. Porcelánt tipoldóban le lehet áztatni, a zseléset pedig le kell reszelni. Egyébként remélem, hogy okj-ra jársz és nem valami gagyi tanfolyamra, mert tényleg kicsit fura az időbeosztás,Igazából csak annyi a baj a gagyival, hogy semmi értelme, csak felesleges pénzkidobás, a papírt sehol nem fogadják el. Ahová pedig nem kérik a papírt, oda meg a no name tanfolyam nélkül is mehetsz.
2015. febr. 13. 11:53
 8/11 A kérdező kommentje:
crystalnails-es okj-s tanfolyamra járok.
2015. febr. 13. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Az jó, akkor gyorsan iratkozz át hétvégire ha indul. Igazából én pont ugyanígy csináltam, azt hittem lesz modellem hétköznapra, nem lett, átiratkoztam hétvégire és anyukámat mindig oda tudtam rángatni. Nagyon sokszor kellett modell.
2015. febr. 13. 12:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Én győri vagyok, ha gondolod írj
2015. febr. 19. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!