Hülyén néz ki egy szép szemsmink úgy, hogy nincs alapozva az arcom?
Általában füstös sminket készítek, kontúrral, de az arcom többi részét nem sminkelem. Az arcom átlagos, picit tág pórusú, de nem csúnya, és hetente 1x megyek szoláriumba, hogy ne legyen fehér.
Viszont nekem nem tetszik, amikor látszik egy kisminkelt arcon, hogy az egész "vakolva" van. Márpedig az látszik, még egy hibátlanul elkészített sminkél is.
Nem vagyok szétszoláriumozva, épp csak annyi, hogy ne legyek hófehér.
Pattanásaim nincsenek :)
Nem néz ki hülyén, csak olyan fura. Ráadásul rátereli a figyelmet az addig láthatatlan apróbb bőrhibákra, fakóságra, pirosságra, zsíros homlokra stb.
"Viszont nekem nem tetszik, amikor látszik egy kisminkelt arcon, hogy az egész "vakolva" van"
sztem valamit nem jól csinálsz mert egy jó smink lényege h nem látszik, h vakolva van. de ha magadon zavar, és a bőröd amúgy hibátlan, használj gyenge fedésű alapozót vagy BB krémet
Na jó, meggyőztetek:) De akkor segítsetek, hogy így jó lesz e... Régen használtam néha alapozót, és eléggé fojtó volt az érzés az arcomon.
Gyorsan átnéztem a kínálatot, a Catrice All Matt Plus alapozó és púder szimpatikus.
BB krémekről még nem is hallottam :) de ott nem találtam olyat ami meggyőző lenne.
Szóval, Ilcsi kozmetikumokat használok, és érdekelne, hogy mennyire járható út szerintetek, ha a Catrice alapozót Ilcsi krémmel keverem, és úgy viszem fel? Vagy ez hülyeség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!