Hülyén néz ki egy szép szemsmink úgy, hogy nincs alapozva az arcom?
Általában füstös sminket készítek, kontúrral, de az arcom többi részét nem sminkelem. Az arcom átlagos, picit tág pórusú, de nem csúnya, és hetente 1x megyek szoláriumba, hogy ne legyen fehér.
Viszont nekem nem tetszik, amikor látszik egy kisminkelt arcon, hogy az egész "vakolva" van. Márpedig az látszik, még egy hibátlanul elkészített sminkél is.
én csak mostanában kezdtem el bb krémet, vagy alapozót használni így 30 felett, korábban sosem használtam, pedig a szememet nagy műgonddal szépen festettem. visszanézve egyáltalán nem nézett ki hülyén, tök szép bőröm van (volt) egy szép bőr alapozó nélkül pont úgy néz ki, mint egy nem annyira szép alapozóval.
ha meg az alapozó fojtogató válaszd inkább a bb krémet, én most is inkább azt használok, csak esti buliba választok alapozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!