Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem megy a füstös szemsmink....

Nem megy a füstös szemsmink. Hogyan tanulhatnám meg?

Figyelt kérdés

Ez a mániám már, milliószor próbáltam már, mindenféle tutorialt megnéztem, próbáltam és nekem nem egy szép színátmenetes lesz hanem egy elmaszatolt összevissza borzalom a végén. Pedig mindent próbálok jól csinálni.

Mi baj lehet? Mit ajánlotok? Ti mit használtok hozzá? Szemhéjpúderek, ecsetek, minden érdekel.

2014. ápr. 23. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy a festék vagy az ecset a hibás. Amióta jó minőségű ecsetkészletem van, sokkal szebb sminkeket tudok készíteni.

Használsz primert vagy szemhéjalapozót?

2014. ápr. 23. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csalva szoktam csinálni...vagyis nem úgy ahogy kéne, hanem vastag tusvonalat húzok a szempillám tövében fent, véknyat lent (vízvonal alatt), szemkontúr ceruzábval a külső vémet megrajzolom, kicsit elsatírozom (természetesen erre fekete színt használok mindkettőre), aztán egy szemhéjpúderrel átfestem az egész szemhéjamat, és a szemem alatti kis részt...kihúzom a vízvonalat fent, és spirál...

Ha egy kozmetikus vagy sminkes látná, szerintem sírógörcsöt kapna, hogy ezt "füstösnek" nevezem...tény hogy nem így kell csinálni (tudok normálisan is), de ez sokkal gyorsabb megoldás, nem kell satírozgatni meg ilyenek (csak a széleket, hogy ne legyen elvágott hatása), és úgy néz ki, mintha "normálisan" csináltam volna...:)

2014. ápr. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!