Hogy tudnám úgy kiemelni a szemeim, hogy közben ne "zárjam össze" optikailag a tekintetem?
Szia, én alul nem szoktamvégig kihúzni a szemem, csak a feléig, kétharmadáig. Kívülről kezdve természetesen:)
Esetleg még megpróbálhatsz kétféle szemceruzát kombinálni. A világossal húzod ki belül (ilyenkor alul-felül lehet), a sötéttel kívül, és ügyesen össze lehet mosni. Én ilyenkor mikor kettőt használok, a világos általában gyöngyház fehér. Ilyenkor a belső szemzug és az orrom közé satírozok vele foltot, és jól eldolgozom. Nagyon szépen kiemeli a szemet.
29/n
Ha 2 szemceruzát használok, akkor egyik fehér a másik (ami kívülre kerül) rendes fekete?
Köszönöm mindkettőtöknek a tanácsot, majd kipróbálom őket!
Amikor kettőt használok, akkor a gyöngyházfehér mellé feketét, vagy sötétszürke/antracit színűt.
A barna szemceruzámhoz van egy krémszínű, aranyba hajló szemceruzám.
A fehér és a barna nem jó kombináció, azt felejtsd el.
Ez a hétköznapi.
Alkalomra kombinálhatsz mondjuk ugyanolyan színből egy világos és egy sötét árnyalatot. Mondjuk kékből, zöldből.
Vagy lehet belülre zöld, kívül fekete.
Kísérletezgess nyugodtan. A lényeg hogy a világos legyen belül :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még egy kérdés: hogy tudom "összemosni" a fekete és világosabb színű csíkot? Mert ha a szemem külső oldalától kb. a közepéig kihúzom, belül meg fehéret (v. egyéb világosabb színt) használok, akkor ne legyen éles váltás, hanem olyan átmenetes legyen..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!