Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudnám úgy kiemelni a...

Hogy tudnám úgy kiemelni a szemeim, hogy közben ne "zárjam össze" optikailag a tekintetem?

Figyelt kérdés
Szóval az a gondom, hogy alul a szempilláim nemigen látszanak. Amúgy szép nagy szemeim vannak, ezért szeretném őket hangsúlyozni. Pl ha alul végighúzom szemceruzával akk ad egy kontúrt, de összezárja, kicsinyíti a tekintetem. De hogy tudnám úgy hangsúlyozni a szemeim, hogy nagyok maradjanak, a szempilláim is látszódjanak alul, de mégis ki legyen emelve egy kicsit?

2013. febr. 28. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én alul nem szoktamvégig kihúzni a szemem, csak a feléig, kétharmadáig. Kívülről kezdve természetesen:)

Esetleg még megpróbálhatsz kétféle szemceruzát kombinálni. A világossal húzod ki belül (ilyenkor alul-felül lehet), a sötéttel kívül, és ügyesen össze lehet mosni. Én ilyenkor mikor kettőt használok, a világos általában gyöngyház fehér. Ilyenkor a belső szemzug és az orrom közé satírozok vele foltot, és jól eldolgozom. Nagyon szépen kiemeli a szemet.

29/n

2013. febr. 28. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Alulra nem jó a szemceruza, mert valóban kicsinyíti a szemet. Én szemhéjtust használok (felülre), és szempillaspirált (alsó szempillákra is).
2013. febr. 28. 20:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha 2 szemceruzát használok, akkor egyik fehér a másik (ami kívülre kerül) rendes fekete?

Köszönöm mindkettőtöknek a tanácsot, majd kipróbálom őket!

2013. febr. 28. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Amikor kettőt használok, akkor a gyöngyházfehér mellé feketét, vagy sötétszürke/antracit színűt.

A barna szemceruzámhoz van egy krémszínű, aranyba hajló szemceruzám.

A fehér és a barna nem jó kombináció, azt felejtsd el.

Ez a hétköznapi.

Alkalomra kombinálhatsz mondjuk ugyanolyan színből egy világos és egy sötét árnyalatot. Mondjuk kékből, zöldből.

Vagy lehet belülre zöld, kívül fekete.

Kísérletezgess nyugodtan. A lényeg hogy a világos legyen belül :)

2013. febr. 28. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Lent ne a vízvonalat fesd hanem a szempillák alatt, a vízvonalat festheted fehérre vagy világosra. Emelett a tusvonal is szépen kiemeli a szemet :)
2013. febr. 28. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ne húzd ki teljesen, csak a külső felét fekete szemceruzával kb. a feléig, ugyanezt meg teheted fölül is. és a szemed belő felére fehér, világos szemveruzával húzol vonalat. ez nagyon szépen kihangsúlyozza a szemed, és nyitottá teszi. :)
2013. febr. 28. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Jól mondják a többiek, én még szoktam nem feltétlenül fehér, hanem egyéb világosabb színű szemhéjpúdert is használni a szemem belső harmadára. Erre szemöldökecsetet tudtam eddig a legjobban hasznosítani.
2013. márc. 1. 10:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Még egy kérdés: hogy tudom "összemosni" a fekete és világosabb színű csíkot? Mert ha a szemem külső oldalától kb. a közepéig kihúzom, belül meg fehéret (v. egyéb világosabb színt) használok, akkor ne legyen éles váltás, hanem olyan átmenetes legyen..?

2013. márc. 1. 15:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Erre is vannak jó kis ecsetek, vagy ilyen satírozós applikátorok. Amíg ez nem áll rendelkezésre, megteszi a fültisztító is, csak ne dörzsöld erősen.
2013. márc. 4. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!