Hülyén néz ki ha egy alacsony lány sminkeli magát?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 153 cm :( Amikor ki vagyok sminkelve, olyan furán érzem magam...anyukám is mindig mondja, hogy nem áll jól a smink, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál..2014. júl. 29. 13:38
1/7 anonim válasza:
Nem.Minden lány sminkelheti magát,aki már érett rá.Nem a magasság számít.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj emiatt, biztos csinos vagy. AZ egyik legjobb barátnőm is 160 cm lehet, és nagyon szép sminkkel és anélkül is.
A sminkelés csak akkor állhat rosszul valakinek, ha túlzásba viszi.
Mit használsz?
3/7 A kérdező kommentje:
Vékony tusvonal + szempillaspirál és ennyi.. Néha szájfényt is használok.:)
2014. júl. 29. 13:47
4/7 anonim válasza:
#2 vagyok
Szerintem ez csak kiemeli a szemed, egyáltalán nem feltűnő, vagy primitív. Majd hozzászoksz :)
5/7 anonim válasza:
Nem magasságtól függ hogy jól áll-e. De ha nagyon gyerekes vagy olyan babás az arcod akkor ahhoz valóban nem nyerő. Meg ha csak egy vonalat húzol felülre tussal, mint a tinik nagy része, az sem nyerő, mert egyszerűen az nem smink, csak egy ronda vonal. Senkinek nem áll jól.
6/7 anonim válasza:
szerintem egy tusvonal szépen húzva egyáltalán nem ronda. és megfigylehetnéd hgy a tinik hogyan sminkelik magukat. ez csak egy átlagos szemkiemelő smink... és szerintem a magasság nem akadályoz meg benne hogy sminkeld magad
7/7 anonim válasza:
Még sosem jutott eszembe, hogy a magasság összefügg a sminkeléssel. Szerintem max, akkor lehet baj, ha tényleg nagyon fiatalnak nézel ki, olyan baba arcod van, akkor kicsit furcsán állhat a smink. Ha nem túl erősen használod, hanem kicsit visszafogottan, természetesen, akkor szerintem jól áll, de az erős színű rúzs, szemhéjpúder az sok, de szerintem az hétköznapra mindenkinek kicsit túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!