Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hülyén néz ki ha egy alacsony...

Hülyén néz ki ha egy alacsony lány sminkeli magát?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 153 cm :( Amikor ki vagyok sminkelve, olyan furán érzem magam...anyukám is mindig mondja, hogy nem áll jól a smink, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál..
2014. júl. 29. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.Minden lány sminkelheti magát,aki már érett rá.Nem a magasság számít.
2014. júl. 29. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj emiatt, biztos csinos vagy. AZ egyik legjobb barátnőm is 160 cm lehet, és nagyon szép sminkkel és anélkül is.

A sminkelés csak akkor állhat rosszul valakinek, ha túlzásba viszi.

Mit használsz?

2014. júl. 29. 13:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Vékony tusvonal + szempillaspirál és ennyi.. Néha szájfényt is használok.:)
2014. júl. 29. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok

Szerintem ez csak kiemeli a szemed, egyáltalán nem feltűnő, vagy primitív. Majd hozzászoksz :)

2014. júl. 29. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem magasságtól függ hogy jól áll-e. De ha nagyon gyerekes vagy olyan babás az arcod akkor ahhoz valóban nem nyerő. Meg ha csak egy vonalat húzol felülre tussal, mint a tinik nagy része, az sem nyerő, mert egyszerűen az nem smink, csak egy ronda vonal. Senkinek nem áll jól.
2014. júl. 29. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem egy tusvonal szépen húzva egyáltalán nem ronda. és megfigylehetnéd hgy a tinik hogyan sminkelik magukat. ez csak egy átlagos szemkiemelő smink... és szerintem a magasság nem akadályoz meg benne hogy sminkeld magad
2014. júl. 29. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Még sosem jutott eszembe, hogy a magasság összefügg a sminkeléssel. Szerintem max, akkor lehet baj, ha tényleg nagyon fiatalnak nézel ki, olyan baba arcod van, akkor kicsit furcsán állhat a smink. Ha nem túl erősen használod, hanem kicsit visszafogottan, természetesen, akkor szerintem jól áll, de az erős színű rúzs, szemhéjpúder az sok, de szerintem az hétköznapra mindenkinek kicsit túlzás.
2014. júl. 29. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!