A stílusok tényleg alkatfüggők?
Szerintem egy magas lány is öltözhet romantikusan, bár kislányos nem lesz. Vagányul meg bárki öltözhet, ha illik a személyiségéhez.
Viszont én egész kamaszkoromban szerettem volna fiúsan öltözni, de akkora melleim és kerek csípőm volt hogy ez nemigen volt kivitelezhető :D.
Nem mondanám, hogy csak alkatfüggő de vannak stílusok, amelyek nevetségesek bizonyos alkatú embereken.
Pl. nekem nehéz elképzelni egy nagy darab kigyúrt férfit csőnadrágban, ecsetfrizurával és fullcappel vagy egy kövér lányt fűzőben, metálos holmikban.
De mindez csak előítélet, ha ügyesen válogatja össze az illető a ruhákat, tud jól kinézni bármilyen stílus bármilyen alkaton, a gondok ott vannak, amikor maga a ruhadarab nem hozzá illő az egyén alkatához (kilógó zsírpárnák, mély dekoltázs mellek nélkül, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!