Van valamilyen ötletetek körömdíszítéshez?
Figyelt kérdés
Rengeteg lakkom van, és kaptam most köveket is amiket szeretnék kipróbálni, de nagyon hamar leesnek, tudtok tippeket, hogy ezt hogyan lehet tartósan és szépen megcsinálni. Anya nem enged körmöshöz, még ilyenkor nyáron sem, pedig mondtam neki, hogy a nyári munka pénzemből én állnám. Tippek?2015. jún. 12. 14:02
1/1 anonim válasza:
Ha tartós körmöt szeretnél akkor a gél lakk a legideálisabb. Ezt te is megtudod csinálni magadnak otthon, bár kell egy kisebb felszerelés ( lámpa, zselés alap-fedő lakk) ami azért nem olyan olcsó, viszont tényleg nagyon tartós. :) Az essence-nek van is ilyen készlete ami azért jó mert ha meg van a zselés alap-fedő lakk akkor a szines köröm lakknak nem kell zselésnek lennie.
Ha nem akarsz nagyobb pénzt áldozni rá, akkor úgy tudod tartósabbá tenni a körömlakkot ha megfelelően használsz alap és fedő lakkot is. ( Az utóbbit akár több rétegben is)
A köveket pedig mindig fesd le átlátszó fedő lakkal ( 2 réteg a legjobb) és ilyenkor nekem akkor se szokott lejönni ha egy hét után már én akarom le szedni :)
Remélem tudtam egy kicsit segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!