Valaki nem tud valamilyen házi módszert, amivel vastagabbá tehetem a számat?
Figyelt kérdés
Hallottam már a fogkrémes módszerről, de nekem nem igazán jött be..2015. jan. 15. 22:59
2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán ilyesmire gondoltam, hanem olyanra ami természetesnek hat
2015. jan. 16. 00:13
3/4 anonim válasza:
Természetes, az az lenne ha meghagynád olyannak mint most :)
Amúgy a csípős dolgok meg a fogkrémet hallottam én is de marhaság. Minimális hatás cserébe tök kellemetlen. Hamar elmúlik.
Ha tényleg azt akarod h vastagabbnak látszódjon és mondjuk nem akarsz ajakfeltöltést, akkor sztem csak a rúzs jöhet szóba.
Szájkontúr ceruzával precízen körberajzolod az ajkad, de néhol következetesen szélesebbre veszed. Utána jöhet a rúzs. A rúzs és a szájkontúrceruza ne üssön el nagyon egymástól mert az öreges.
Egyébként ha természetes hatást akarsz, vannak halványrózsaszín, nude rúzsok is.
4/4 anonim válasza:
szia:) müllerben meg egyéb drogériákban lehet vásárolni chilis szájfényt. 3 ezer körül van az ára, jókat mondanak róla. egy próbát megérne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!